וורמנטינו בס ים קלוע
בס ים צלוי ורמנטינו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 312 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, שמן זית, יין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. נסו בס מפוספס עם כרישה מטוגנת, כתום ותימין, בס ים ורוטב עגבניות מתובל על שומר מטוגן, ו בס ים צלוי בקיטור של ריבר קוטג'עם טימין ולימון (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות סכין חדה, להבקיע קלות את העור של פילה בס ים דפוס צלב-צוהר. העונה שני הצדדים של פילה בס הים עם מלח ופלפל, ואז אבק מאוד קל עם קמח.
במחבת גדולה, מחממים 2 כפות שמן זית עד כמעט עישון.
מוסיף את פילה בס הים, צד העור למטה, ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה פריך, על 3 דקות. בזהירות להפוך את פילה בס הים עם מרית.
יוצקים את היין הלבן למחבת ומוסיפים את עלי המפרץ. מבשלים את הפילה על חום מתון עד רק מבושל דרך, על 2 דקות יותר.
מעבירים את הפילה למגש מחומם ומכסים באופן רופף בנייר אלומיניום.
מוסיפים את מלאי הדגים או מיץ צדפות למחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני עד שהרוטב מופחת מעט, כ 2 דקות. מתבלים במלח ומערבבים את הכף הנותרת של שמן זית. כפית את הרוטב על הדגים ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
Seabass עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.