ויטראז'עוגיות לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל ויטראז'לימון עוגיות. מתכון זה מספק 30 מנות. עם 185 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם קמח לכל מטרה, חלמון ביצה, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו ויטראז'עוגיות, ויטראז'עוגיות, ו ויטראז'עוגיות (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה 3/4 כוס סוכר בקערה גדולה עד מעורבב היטב. מקציפים חלמון ביצה, קליפת לימון ותמצית וניל.
מוסיפים את כל הקמח והמלח ומכים עד שהתערובת מתחילה להתקבץ יחד. מחלקים את הבצק ל-3 חלקים שווים. לשטח כל חתיכה לתוך דיסק; לעטוף כל פלסטיק להכניס למקרר 2 שעות. (ניתן להכין 2 ימים קדימה. לרכך את הבצק מעט בטמפרטורת החדר לפני מתגלגל החוצה.)
טוחנים דק אדום ו/או ירוק סוכריות קשות בנפרד במעבד.
להעביר כל צבע של ממתקים כדי להפריד קערה קטנה; לכסות סוכריות ולהניח בצד.
עמדה 1 מתלה במרכז ו 1 מתלה בשליש העליון של תנור מחממים לתנור ל 375°f. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף.
מרדדים דיסק בצק 1 על משטח מקומח קלות לעובי 1/4 אינץ'. באמצעות 2 1/2-ל 2 3/4 קוטר אינץ ' חותך עוגיות או חותך ביסקוויט, לגזור עוגיות. באמצעות קטן (על 1 אינץ ' קוטר) חותך עוגיות, לעשות cutouts במרכז כל עוגייה.
העברת עוגיות לגיליונות אפייה מוכנים. כפית סוכריות קשות לתוך cutouts עוגיות, מילוי cutouts לחלוטין באותו עובי כמו עוגיות.
מפזרים עוגיות קלות עם סוכר נוסף. חזור עם דיסקי הבצק הנותרים, סוכריות קשות הקרקע וסוכר נוסף. לאסוף שאריות בצק ולחתוך עוגיות נוספות.
מניחים על דפי אפייה; ממלאים סוכריות קשות ומפזרים סוכר נוסף.
אופים עוגיות עד מוצק אור זהוב הקרקע ממתקים נראים שקופים, על 8 דקות. עוגיות מגניבות לגמרי על דפי אפייה. (ניתן להכין מראש. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 1 שבוע או להקפיא עד 1 חודש.)