קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

מרק עוף תוצרת בית

מרק עוף תוצרת בית
צריך איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, ומנה עיקרית ראשונית? מרק עוף ביתי יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 79 גרם חלבון, 62 גרם שומן, ובסך הכל של 962 קלוריות. מתאים ל-6 ומחירו 3 מנות.25 דולר למנה. גשו לסופר וקנו למשכן חזיר, בצל, פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 57%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: מרק עוף תוצרת בית, מרק עוף תוצרת בית, ו מרק עוף תוצרת בית.

הוראות

1
שים את העוף, הבצל והפלפל האדום בסיר גדול. (שלי הוא 16 ליטרים.) שוטפים את ראשי השום במים קרים, ואז מקלפים את העור הנייר. שוברים את ראש השום לציפורן בודדת. שוטפים וחותכים את השורשים מהכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדוםפלפל אדום
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
עוף שלםעוף שלם
ציפורןציפורן
שוםשום
בצלבצל
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
חותכים חתיכת בד גבינה בגודל של מגבת מטבח.
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
3
שים את שיני השום, גרגירי הפלפל, עלי הדפנה, זרעי האכיוט והכוסברה על גבי הגבינה, קירב את הקצוות ליצירת שקיק קטן וקשור את הרופף בחוט מטבח. תן לכיס כמה מכות טובות עם פטיש המטבח שלך, והוסף אותו לסיר.
מרכיבים שתצטרך
זרעיםזרעים
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
פלפלפלפל
עלי דפנהעלי דפנה
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
סירסיר
4
הוסף מספיק מים קרים כדי לכסות את העוף לפחות 2 עד 3 אינץ'. זרוק את חזיר למשכן, אם באמצעות. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה, מורידים קצף מהחלק העליון כשהוא נוצר. כשהמים מגיעים לרתיחה, התאימו את האש כך שהמרק יתבשל ברתיחה יציבה אך לא מתגלגלת. מבשלים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
עוף שלםעוף שלם
מרקמרק
מיםמים
5
בדוק כדי לוודא שהשדיים מבושלים ואז הסר אותם מהתבנית. מבשלים עוד 15 דקות ואז מסירים את הרגליים והירכיים. הניחו את העוף בצד להכנת מנת עוף נוספת. (אם אתה משתמש בגב, צוואר, כנפיים וכו'., אתה לא צריך להסיר שום דבר.) השאירו את הגב, הצוואר והכנפיים פנימה כדי לטעום עוד יותר את המרק.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
מרקמרק
כנפי עוףכנפי עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מבשלים במשך שעה 1. מניחים מסננת מעל קערה גדולה ומרפדים את המסננת בכמה שכבות של בד גבינה. מסננים בזהירות את המרק דרך בד הגבינה. (מצקות זו הדרך הקלה והבטוחה ביותר.)
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
מסננתמסננת
קערהקערה
7
מוסיפים מלח, לפי הטעם, ומניחים להתקרר לפני הקירור.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח