וילי עוגה
. גשו לסופר וקנו שוקולד מריר, חמאה, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו "בר הצדפות של ווילי ג'י", צ'ילי לבן גדול (אמור להיות על ידי וילי נלסון), ו עוגת בית אגרה (עוגת שכבה או עוגת שמרים - אתה בוחר) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז מחבת springform 9 אינץ'. בשורה התחתונה של המחבת עם נייר קלף, ולאחר מכן לעטוף את החלק החיצוני של המחבת עם רדיד אלומיניום.
מערבבים 14 אונקיות של שוקולד מריר עם החמאה בקערת מתכת על מחבת של מים רותחים. מערבבים לעתים קרובות עד נמס וחלק.
בקערה בינונית, מקציפים חלמונים עם מחצית הסוכר (6 כפות) עד עבה וחיוור, כ 5 דקות. מקפלים מקורר שוקולד לחלמונים יחד עם וניל ורום. בקערת זכוכית או מתכת נפרדת, מקציפים חלבונים ביצה עד קצף. בהדרגה להוסיף סוכר שנותר תוך המשך שוט אל פסגות קשיחות בינוניות. מקפלים חלבונים לתוך תערובת שוקולד בשלישים.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים במשך 45 עד 50 דקות בתנור שחומם מראש, עד העליון של העוגה הוא נפוח וסדוק. מפרט עץ מוכנס לתוך העוגה עדיין יהיה כמה פירורים לחים מצורפים. עוגה מגניבה במחבת מעל מתלה תיל. החלק העליון ייפול.
מניחים 1 ק " ג של שוקולד בקערת מתכת.
יוצקים שמנת חמה על שוקולד, ומערבבים עד חלקה. ניתן להגדיר קערה על מחבת של מים רותחים אם השוקולד אינו מסוגל להמיס לחלוטין מחום השמנת.
לחץ למטה בעדינות על החלק העליון של העוגה כדי להפוך אותו שטוח אחיד.
הסר צדדים מחבת העוגה, ולהפוך את העוגה על צלחת.
הסר נייר קלף מהתחתית. מצקת גנאש חם מעל, ולהתפזר כדי לכסות צדדים. נגב טיפות מן הצלחת, ולתת לעמוד עד סט.