וינדלו חזיר
חזיר Vindaloo עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 407 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ indian.food.com יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. לכו לחנות ותרימו קת כתף חזיר, שמן צמחי, ציפורן טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד ציפורן הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם דלעת כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו Vindaloo חזיר (נזיד חזיר Goanese חריף), וינדלו חזיר, ו וינדלו חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד את הקמח, כמון, כוסברה, כורכום, הל, קינמון, מלח, פלפל וציפורן.
מניחים את החזיר בקערה גדולה ומפזרים חצי מתערובת התבלינים, משליכים היטב coat.In סיר כבד גדול, מחממים מחצית השמן מעל חום בינוני-גבוה.חום את החזיר בקבוצות ולהוסיף עוד שמן במידת הצורך.
מוסיפים את השמן שנותר למחבת ומפחיתים את החום למדיום.
מוסיפים את תערובת התבלינים הנותרת, בצל, שום, 2 כפות של חומץ, זנגביל, חרדל פתיתי פלפל אדום.לבשל, ערבוב, עד הבצלים מתרככים, על 6 דקות.
יוצקים את ציר העוף וחומץ שנותר.מביאים לרתיחה, ערבוב לגרד כל חתיכות חומות.להחזיר את החזיר וכל מיצים שהצטברו למחבת ולהוסיף את עלי המפרץ.להפחית את החום, לכסות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 30 דקות.לחשוף ומבשלים עד החזיר הוא רך והרוטב מעובה, על 15 דקות.השליכו את עלי המפרץ.