חזיר Vindaloo עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 407 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ indian.food.com יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. לכו לחנות ותרימו קת כתף חזיר, שמן צמחי, ציפורן טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד ציפורן הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם דלעת כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו Vindaloo חזיר (נזיד חזיר Goanese חריף), וינדלו חזיר, ו וינדלו חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים יחד את הקמח, כמון, כוסברה, כורכום, הל, קינמון, מלח, פלפל וציפורן.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
כורכום
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
מניחים את החזיר בקערה גדולה ומפזרים חצי מתערובת התבלינים, משליכים היטב coat.In סיר כבד גדול, מחממים מחצית השמן מעל חום בינוני-גבוה.חום את החזיר בקבוצות ולהוסיף עוד שמן במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
העברה לצלחת.
4
מוסיפים את השמן שנותר למחבת ומפחיתים את החום למדיום.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את תערובת התבלינים הנותרת, בצל, שום, 2 כפות של חומץ, זנגביל, חרדל פתיתי פלפל אדום.לבשל, ערבוב, עד הבצלים מתרככים, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
יוצקים את ציר העוף וחומץ שנותר.מביאים לרתיחה, ערבוב לגרד כל חתיכות חומות.להחזיר את החזיר וכל מיצים שהצטברו למחבת ולהוסיף את עלי המפרץ.להפחית את החום, לכסות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 30 דקות.לחשוף ומבשלים עד החזיר הוא רך והרוטב מעובה, על 15 דקות.השליכו את עלי המפרץ.
הודי ניתן לזווג עם Gruener Veltliner, Riesling, ו נוצץ רוזה. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. Markus Huber Obere Steigen Gruner Veltliner עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.