וינדלו חזיר Goan
בשר חזיר וינדלו עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 281 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל, מלח, מקל קינמון חתיכה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . רק מעטים מאוד אהבו את המנה ההודית הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-55 דקות. נסו וינדלו (חזיר חם וחמוץ בסגנון גואן), Goan Tangy חזיר Vindaloo עם אגוזי קשיו, ו vindaloo פטריות, איך לעשות vindaloo פטריות goan (מתכונים דומים).
הוראות
לטחון את chiles Kashmiri, מקל קינמון, כמון, ציפורן, פלפל, וכורכום עם מרגמה ועלי או מטחנת קפה חשמלית עד התבלינים כבר הקרקע חלקה.
מערבבים עם 1 כף חומץ לבן כדי ליצור משחה חלקה. מתבלים לפי הטעם במלח.
מערבבים את קוביות החזיר עם רסק התבלינים-חומץ בקערה עד מצופה באופן שווה. מכסים את הקערה בניילון נצמד, ומשרים במקרר בין לילה.
מחממים את שמן הירקות בתנור הולנדי או בסיר גדול על חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים את הבצל, שום וג ' ינג ' ר עד חום זהוב, על 10 דקות.
מוסיפים את החזיר ואת המרינדה שלה, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד קוביות חזיר יש אש, על 5 דקות.
יוצקים במים, מביאים לרתיחה, ואז להפחית חום, לכסות, ומבשלים עד החזיר הוא רך, על 40 דקות.
מערבבים את רצועות הפלפל הירוק צ ' ילה ו 1/4 כוס חומץ. קוק חשף עד שפלפלי צ ' ילה הירוקים התרככו והוינדלו התעבו, כ-30 דקות נוספות. מתבלים לפי הטעם במלח לפני ההגשה.