עוף וינדלו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 34 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 468 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. אם יש לכם סוכר חום, מים, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: Vindaloo עוף, Vindaloo עוף אותנטי, וינדלו עוף, ו וינדלו עוף.
הוראות
1
מלח ופלפל מגורי העוף.
מרכיבים שתצטרך
מגורי רגל עוף
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2
מחממים מחבת גדולה ומחממים את העוף בגהי. תצטרך לעשות את זה בשתי קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
גי
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הסר את העוף לתנור 6 ליטר-תבשיל מכוסה העליון, משאיר את השומן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את השום והבצל למחבת ומטוגנים עד לחום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הוסף את התבשיל יחד עם זנגביל, כמון, זרעי חרדל, קינמון, שיני, כורכום, קאיין, ופפריקה.לטגן את כל במשך כמה דקות ולהוסיף את כל החומרים הנותרים למעט garnishes.מכסים ומבשלים עד שהעוף רך. בערך 45 דקות. מערבבים כמה פעמים במהלך הבישול; חלקית להסיר את המכסה במהלך 10 הדקות האחרונות או כך כדי לעבות את הרוטב. למעלה עם קישוטים.Ghee: חמאה כי הוא מבושל כדי להפריד את שומן חמאה ברורה ממוצקי חלב ולחות, שיטה גאונית המאפשרת חמאה לשמור במשך פרקי זמן ארוכים.תמרינד: דבק תמרינדי וריכוז, מוצרים טריים, זמינים בחלק התוצרת של שווקים אתניים רבים. שני המוצרים, עשויים תרמיל tamarind, צריך להיות מחדש.
מרכיבים שתצטרך
תמרינדי.
לתיבול בשר
יכול דיאט קרם סודה
כורכום
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
הודי ניתן לזווג עם Gruener Veltliner, Riesling, ו נוצץ רוזה. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. Aichenberg פרימיום גרונר Veltliner עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.