ויניגרט עדשים
Vinaigrette עדשים דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 785 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לכם סלט ירקות, שמן זית, עדשים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השקדים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קלפוטי דובדבן טרי עם שקדים כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 86%. מתכונים דומים: עדשים חמות עם ויניגרט, עדשים חמות עם ויניגרט חרדל, ו עדשים ויניגרט עם סלמון מעושן.
הוראות
שים את העדשים בסיר בינוני עם מים 1/2 כפית מלח. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני ומבשל, מכוסה חלקית, עד העדשים הם מכרז, על 25 דקות.
מוסיפים 1 כף השמן, 1 כף החומץ, ו 1/2 כפית המלח.
לערבב בעדינות ולהניח בצד.
בינתיים, במחבת nonstick גדולה, חום 3 כפות שמן על חום נמוך בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 5 דקות.
מוסיף את הגזר, סלרי, פלפל, ו 1 כפית מלח. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הירקות רכים, על 10 דקות.
הסר מהחום ולהוסיף 2 כפות של חומץ.
מערבבים את העדשים המבושלים עם הירקות.
במחבת קטנה, טוסט השקדים על חום נמוך בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד חום זהוב, 5 עד 10 דקות. או טוסט אותם בתנור 350 במשך 5 עד 10 דקות. זמן קצר לפני ההגשה, מערבבים את השקדים והפטרוזיליה לתוך תערובת עדשים.
שים את הירוקים בכוס גדולה או קערת נירוסטה ולזרוק עם הנותרים 3 כפות שמן, 1 כף חומץ, ו 1/2 כפית מלח.
מגישים את תערובת עדשים על הירוקים.
המלצת יין: הטעם הייחודי והארצי של העדשים והויניגרט החריף קוראים לאיזון העדין של המתוק והטארט שנמצא בקבנט ריזלינג מאזור המוזל בגרמניה.