קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

וניל שעועית אפויה פודינג

וניל שעועית אפויה פודינג
וניל שעועית אפויה פודינג דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 244 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לכם משחת שעועית וניל, חלמונים, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה לא כל כך מדהים. נסו פודינג מח מתוק עם שעועית וניל, גלידת וניל שעועית (בסגנון פודינג צרפתי), ו פודינג שעועית וניל קרמל מלוח (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים חלב בסיר בינוני. להביא רתיחה מעל חום בינוני, על 4 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר מהחום; להוסיף משחת שעועית וניל, ערבוב עם מקצף עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
משחת ונילמשחת וניל
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
מערבבים ביצה, חלמונים, וסוכר בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף עד מעורבב. בהדרגה להוסיף חלב חם, ערבוב נמרצות עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
סוכרסוכר
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
יוצקים תערובת ביצה דרך מסננת לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
5
מקום 4 להקות צנצנת קנינג מתכת בתחתית תנור חשמלי איטי 6 ליטר ליטר. תערובת ביצה מצקת באופן שווה לתוך 4 (8-אונקיה) ramekins. מכסים ramekins עם נייר כסף. הגדר 1 ramekin על כל להקה, וודא ramekins לא לגעת אחד בשני או צדדים של סיר איטי. בזהירות לשפוך מים חמים לתוך סיר איטי לעומק של 1 אינץ ' עד הצדדים של ramekins.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
בישול איטיבישול איטי
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מצקתמצקת
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
6
מכסים ומבשלים על גבוה במשך 1 שעה ו 45 דקות או עד סכין מוכנס במרכז פודינג יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
7
הסר ramekins מ בישול איטי, מגניב על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
מתלה תילמתלה תיל
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
מגישים חמים או מקורר.