וניל שעועית אפויה פודינג
וניל שעועית אפויה פודינג דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 244 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לכם משחת שעועית וניל, חלמונים, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה לא כל כך מדהים. נסו פודינג מח מתוק עם שעועית וניל, גלידת וניל שעועית (בסגנון פודינג צרפתי), ו פודינג שעועית וניל קרמל מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חלב בסיר בינוני. להביא רתיחה מעל חום בינוני, על 4 דקות.
הסר מהחום; להוסיף משחת שעועית וניל, ערבוב עם מקצף עד מעורבב.
מערבבים ביצה, חלמונים, וסוכר בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף עד מעורבב. בהדרגה להוסיף חלב חם, ערבוב נמרצות עם מקצף.
יוצקים תערובת ביצה דרך מסננת לתוך קערה.
מקום 4 להקות צנצנת קנינג מתכת בתחתית תנור חשמלי איטי 6 ליטר ליטר. תערובת ביצה מצקת באופן שווה לתוך 4 (8-אונקיה) ramekins. מכסים ramekins עם נייר כסף. הגדר 1 ramekin על כל להקה, וודא ramekins לא לגעת אחד בשני או צדדים של סיר איטי. בזהירות לשפוך מים חמים לתוך סיר איטי לעומק של 1 אינץ ' עד הצדדים של ramekins.
מכסים ומבשלים על גבוה במשך 1 שעה ו 45 דקות או עד סכין מוכנס במרכז פודינג יוצא נקי.
הסר ramekins מ בישול איטי, מגניב על מתלה חוט.