קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

וניל שעועית עוגה פאונד

וניל שעועית עוגה פאונד
צריך קינוח צמחוני? וניל שעועית עוגה פאונד יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 457 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה הוא לא בריא. סעיף הטיפים שלנו להלן עשוי להיות קצת מידע שיכול לשפר את הציון. אם יש לכם זרעים מגורדים שעועית וניל, סוכר, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-21 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. זה מובא לך על ידי www.seriouseats.com תנסו. וניל שעועית עוגה פאונד, עוגת לירה וניל ושמנת חמוצה עם זיגוג וניל, ו עוגת וניל פאונד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-325 ° F. משמנים את הצדדים ואת התחתית של שתי מחבתות כיכר עם חמאה וקו עם קלף, משאירים את הקצוות חשופים ומספיק אפיית קלף כדי להיות מסוגלים למשוך את הכיכרות מהמחבת לאחר האפייה. אם משתמשים במחבתות, משמנים אותם בכבדות עם חמאה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, לשלב את החמאה והסוכר ולהכות במהירות גבוהה במשך כ 10 דקות, עצירה לעתים קרובות כדי לגרד את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה ואת המשוט. התערובת תהפוך קלה מאוד ורכה וכמעט לבנה לחלוטין בצבע. לפצח את כל הביצים לתוך מיכל עם זרבובית לשפוך, להוסיף את זרעי שעועית וניל, ולהוסיף את הביצים אחד בכל פעם לבלילה, ערבוב היטב על מהירות גבוהה בין תוספות. הקפד לעתים קרובות לגרד את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה ואת המשוט. לאחר כל הביצים נוספו, הכה את התערובת במהירות גבוהה עד שהוא חלק לגמרי הומוגני. עצור את המיקסר, להוסיף את החומרים יבשים, ומערבבים על המהירות הנמוכה ביותר עד הבלילה מגיע יחד. לגרד הכל עוד פעם אחת, ומערבבים על נמוך רק עוד קצת, ואז להסיר את הקערה מן המערבל ולסיים לערבב את הבלילה ביד, לעצור ברגע הבלילה חלקה. ערבוב יתר יגרום לעוגה להיות קשה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מחלקים את הבלילה לתוך המחבתות ומניחים את המחבתות על המדף המרכזי של התנור שחומם מראש.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
אופים כ 1 שעה, סיבוב המחבתות ב 15, 30, ו 45 דקות. סובב את המחבתות בזהירות ולאט לאט, נסה לא להפריע לעוגות. מבחן עבור doneness על ידי החדרת בודק עוגה או קיסם לתוך המרכז - זה צריך לצאת נקי. אפשר לעוגות להתקרר במחבתות במשך 10 דקות לפני הסרתם מן המחבתות. לקרר את העוגות על מדף קירור ללא הקלף. מגניב לחלוטין לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה