וסרטני השרימפס
אם יש לכם פטרוזיליה, יין, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. וזה לא כל כך מרהיב. נסו שרימפס 2 דרכים: רוטב סויה-שרימפס בגריל עם סלט תרד וסקמפי בסגנון חדש, שרימפס Scampi, ו שרימפס Scampi (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת סאוט על חום גבוה ואז להפחית לחום גבוה בינוני.מערבלים את החמאה ושמן הזית לתוך המחבת.לאחר החמאה נמסה זה יהיה קצף עד קצת ואז להתפוגג. אם משתמשים בחמאה לא מלוחה, מפזרים מעט מלח במחבת. מערבבים את השום רסיסים פתיתי פלפל אדום.2
מוסיפים שרימפס ויין: מטגנים את השום רק לרגע, עד שהוא מתחיל להשחים בקצוות, ואז מוסיפים את השרימפס.
מפזרים את השרימפס בפטרוזיליה, מיץ לימון ופלפל שחור, וזורקים לשלב.
מגישים כמו שהוא, או עםלחם אמין, על פסטה, או מעל אורז (לגרסה ללא גלוטן).