ורוד מנטה מערבולת מרשמלו
מרשמלו מנטה ורוד מערבולת עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתאים ל-64 מנות. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 162 קלוריות. אם יש לכם סוכר של ממתקים, שמן צמחי, תמצית מנטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו מרשמלו מנטה תוצרת בית עם שוקו חם מנטה, מרשמלו אשכוליות ורודות, ו מתוק מערבולת מרשמלו (מתכונים דומים).
הוראות
מברשת התחתון הצדדים של מחבת מתכת עם קצת שמן צמחי.
שים 1/2 כוס מים בקערה של מערבל לעמוד ומפזרים ג ' לטין על זה. מערבבים אותו בקצרה כדי לוודא שכל הג ' לטין במגע עם מים ולתת לו להתרכך בעת ביצוע הסירופ.
סוכר חום, סירופ תירס, מלח, ונותר 1/2 כוס מים בסיר כבד קטן על אש נמוכה, ערבוב עד הסוכר מומס, ואז להביא לרתיחה מעל חום בינוני, מבלי לערבב.
שים מדחום לתוך סירופ ולהמשיך רותחים, מבלי לערבב, עד שהוא רושם 116° (שלב רך כדור).
הסר מהחום ולתת לעמוד עד בועות להתפוגג.
עם מיקסר במהירות נמוכה, לשפוך סירופ חם לתוך ג ' לטין בזרם דק בצד של קערה. להגביר את המהירות גבוהה ומכה עד עבה מאוד ואת התערובת יוצרת סרט עבה כאשר מקצף הוא הרים, על 5 דקות. מקציפים במנטה.
במהירות לגרוף על שני שלישים של מרשמלו חם עדיין לתוך קערה אחרת.
הוסף את צבע המזון האדום למרשמלו השלישי הנותר והכה אותו כדי לשלב.
עובד במהירות, למלא את המחבת מוכן עם dollops לסירוגין של המרשמלו הלבן ורוד (זה יהיה דביק מאוד), ולאחר מכן לסובב סכין דרך התערובת כדי שיש זה. להחליק את פני השטח עם קצות אצבעות עמומות.
הניחו לעמידה, חשופים, בטמפרטורת החדר עד שהמשטח לא יהיה דביק יותר ותוכלו למשוך בעדינות מרשמלו מצדי המחבת עם קצות האצבעות, 2 עד 3 שעות.
באמצעות מסננת, אבק קרש חיתוך עם סוכר ממתקים. השתמש במרית כדי למשוך צדדים של מרשמלו מקצה המחבת, ואז להתהפך על קרש חיתוך. אבק למעלה עם סוכר ' ממתקים.
חותכים לאורכו ל 8 רצועות, ולאחר מכן לרוחב לשמונים, כדי ליצור סך של 64 ריבועים.
מרשמלו מעיל, אחד בכל פעם, בסוכר ' ממתקים, מתנער עודף.
ריבועי מרשמלו שומרים, שכבות בין יריעות נייר שעווה או נייר קלף במיכל אטום לאוויר, במקום יבש בטמפרטורת חדר קריר 1 חודש.