ורמיצ'לי בשמן צ' ילי, רוטב סויה וחומץ
ורמיצ'לי בשמן צ' ילי, רוטב סויה, וחומץ עשוי להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 293 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, מלח, ל-2 טבלאות טחינה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו ברוקלין צ'ילי בורגרס עם רוטב ברביקיו מעושן עם שמן וחומץ סלט כרוב, אטריות רוטב סויה, ו אספרגוס שומשום ברוטב איולי סויה ושום (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר מים לרתיחה. אם אתה משתמש vermicelli שעועית מונג: להוסיף vermicelli למים רותחים ולהסיר סיר מחום. משרים עד שהם מתרככים אבל לא רגשני, 3 עד 5 דקות.
מסננים ורמיצ ' לי ולשטוף מתחת למים זורמים קרים. תניח בצד. אם אתה משתמש בטטה vermicelli: לבשל את vermicelli במים רותחים על פי ההוראות על החבילה, על 7 עד 15 דקות בהתאם לרוחב של האטריות.
מסננים ורמיצ ' לי ולשטוף מתחת למים זורמים קרים. תניח בצד.
בינתיים, לשלב שמן צ ' ילי, רוטב סויה, חומץ chinkiang, סוכר, מלח, טחינה בקערה גדולה לטאטא עד הומוגנית.
מוסיפים אטריות וזורקים למעיל. למעלה עם בוטנים קצוצים, בצל ירוק וכוסברה. אם יוגש קר, אטריות שעועית מונג עשויות להתבצע כשעה מראש ומקורר.
מוגש חם או קר, אטריות בטטה יכול להיות מוגש יום מראש ומקורר עד שאתה מוכן לאכול. כדי לשרת חם: לחמם אטריות בסיר על חום בינוני לאחר ההלבשה אותם, הוספת נוזל לפי הצורך כדי למנוע את הרוטב להתייבש או לצרוב.