מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1022 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 48 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך תותים, גבינת שמנת, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו עוגת בראוני בייגלה שתויה, זוטות עוגת תותים, ו זוטות תות בודדים (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב 4 כוסות תותים וסוכר מגורען בסיר גדול על חום בינוני. מבשלים עד מבעבע, ואז להגדיל את החום בינוני גבוה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד פירות יער רכים הנוזל הוא עבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
טארטים זעירים בציפוי אדום
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום ומערבבים את שאר 2 כוסות תותים ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1 שאלוט, מגורר או טחון
3
בואו מגניב, ואז להעביר לקערה, לכסות ולקרר לפחות 1 שעה או לילה.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
בינתיים, להפוך את הקרמבל: מחממים התנור ל 350 מעלות F. בנדיבות חמאה 9 אינץ ' עגול מחבת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מערבבים 3 כוסות בייגלה, חמאה מומסת, ביצה לבנה, סוכר מגורען, קמח ומלח 1/4 כפית במעבד מזון; דופק עד לקבלת בצק רטוב. לחץ על הבצק באופן שווה לתוך המחבת מוכנה. לשבור את בייגלה 1/2 כוס הנותרים לחתיכות ולחץ לתוך הבצק.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
אופים עד הזהב, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
העברה למתלה ולתת מגניב לחלוטין במחבת, ואז לשבור לחתיכות בגודל ביס.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
הפוך את השמנת: רק לפני ההגשה, הכה את גבינת שמנת, סוכר ווניל בקערה גדולה עם מיקסר על מהירות בינונית גבוהה עד חלקה, על 2 דקות. הכה את השמנת הכבדה בקערה אחרת עם מיקסר על מהירות בינונית גבוהה עד פסגות רכות טופס, על 3 דקות. בעדינות לקפל חצי קצפת לתוך תערובת גבינת שמנת, ואז לקפל את השאר.