קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

זוטות תות בייגלה

זוטות תות בייגלה
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1022 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 48 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך תותים, גבינת שמנת, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו עוגת בראוני בייגלה שתויה, זוטות עוגת תותים, ו זוטות תות בודדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב 4 כוסות תותים וסוכר מגורען בסיר גדול על חום בינוני. מבשלים עד מבעבע, ואז להגדיל את החום בינוני גבוה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד פירות יער רכים הנוזל הוא עבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
טארטים זעירים בציפוי אדוםטארטים זעירים בציפוי אדום
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום ומערבבים את שאר 2 כוסות תותים ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
3
בואו מגניב, ואז להעביר לקערה, לכסות ולקרר לפחות 1 שעה או לילה.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
בינתיים, להפוך את הקרמבל: מחממים התנור ל 350 מעלות F. בנדיבות חמאה 9 אינץ ' עגול מחבת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מערבבים 3 כוסות בייגלה, חמאה מומסת, ביצה לבנה, סוכר מגורען, קמח ומלח 1/4 כפית במעבד מזון; דופק עד לקבלת בצק רטוב. לחץ על הבצק באופן שווה לתוך המחבת מוכנה. לשבור את בייגלה 1/2 כוס הנותרים לחתיכות ולחץ לתוך הבצק.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
אופים עד הזהב, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
העברה למתלה ולתת מגניב לחלוטין במחבת, ואז לשבור לחתיכות בגודל ביס.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
הפוך את השמנת: רק לפני ההגשה, הכה את גבינת שמנת, סוכר ווניל בקערה גדולה עם מיקסר על מהירות בינונית גבוהה עד חלקה, על 2 דקות. הכה את השמנת הכבדה בקערה אחרת עם מיקסר על מהירות בינונית גבוהה עד פסגות רכות טופס, על 3 דקות. בעדינות לקפל חצי קצפת לתוך תערובת גבינת שמנת, ואז לקפל את השאר.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
לימון גומילימון גומי
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
שכבת הקרם, להתפורר ותערובות תות בכוסות בודדות או קערות. כיסוי וצינה, לפחות 1 שעה ועד 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
צילום: Con Poulos

מרכיבים

2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר ממתקיםסוכר ממתקים454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילות גבינת שמנת, בטמפרטורת החדרחבילות גבינת שמנת, בטמפרטורת החדר1גדוללבן ביצהלבן ביצה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקרם כבד קרקרם כבד קר8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מיץ לימון טרימיץ לימון טרי8286 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקטוויסטים בייגלהטוויסטים בייגלה1בצל צהוב בינוני, קצוץליטרים תותים, חצוי (אודותליטרים תותים, חצוי (אודות1stickחמאה לא מלוחה, נמסה ועוד למחבתחמאה לא מלוחה, נמסה ועוד למחבת11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס