קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות36
מגזין

זוטת בלגן של איטון

זוטת בלגן של איטון
הרבה אנשים באמת אהבו את המנה האירופאית הזאת. אם יש לכם יוגורט מלא שומן טבעי סיר, קרם כפול, זרעים של תרמיל וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. עם כפית מתכונים דומים: Eton Mess, Eton Mess, ו Eton Mess.

הוראות

1
ראשית להפוך את קולי. שים את כל החומרים במחבת, להביא רתיחה ובועה במשך כמה דקות עד הסוכר התמוסס והתותים החלו להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הסר את תרמיל וניל להטות את התותים לתוך בלנדר או מעבד מזון. יז עד חלקה, ואז מסננת לתוך קערה כדי להסיר את הזרעים. השאר לקרר.
מרכיבים שתצטרך
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
אתה צריך קערה גדולה או צלחת רדודה כדי להרכיב את העוגה. מסדרים את פרוסות הגליל השוויצרי בצדדים ובתחתית הקערה ומטפטפים מעל 4 כפות של קולי.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
חותכים מספיק תותים במחצית כדי בשורה את קצה הקערה ולמקם אותם, לחתוך בצד פונה החוצה, על גבי שכבת רול השוויצרי. שמור על 8 תותים נחמדים לחלק העליון של הטריפל, פורסים את הנותרים ומערבבים עם 2 כף של קולי.
מרכיבים שתצטרך
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מוסיפים את זרעי הוניל ואת הדובדבן בסוכר לשמנת והשוט ברכות. מקפלים ביוגורט אדווה דרך קולי תות. טיפ חצי הקרם לתוך קערה זעירה, להוסיף את התותים פרוסים, ואז חצי מרנג. כף בשמנת הנותרת. פרוס את התותים הנותרים לחצאים או לרבעים ופופ אלה על גבי עם מרנג הנותרים והשקדים המתקלפים.
מרכיבים שתצטרך
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מגישים מיד, לפני meringues להתחיל להתמוסס.

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

ניתן לזווג את טריפל עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "