זוטת בלגן של איטון
הרבה אנשים באמת אהבו את המנה האירופאית הזאת. אם יש לכם יוגורט מלא שומן טבעי סיר, קרם כפול, זרעים של תרמיל וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. עם כפית מתכונים דומים: Eton Mess, Eton Mess, ו Eton Mess.
הוראות
ראשית להפוך את קולי. שים את כל החומרים במחבת, להביא רתיחה ובועה במשך כמה דקות עד הסוכר התמוסס והתותים החלו להתרכך.
הסר את תרמיל וניל להטות את התותים לתוך בלנדר או מעבד מזון. יז עד חלקה, ואז מסננת לתוך קערה כדי להסיר את הזרעים. השאר לקרר.
אתה צריך קערה גדולה או צלחת רדודה כדי להרכיב את העוגה. מסדרים את פרוסות הגליל השוויצרי בצדדים ובתחתית הקערה ומטפטפים מעל 4 כפות של קולי.
חותכים מספיק תותים במחצית כדי בשורה את קצה הקערה ולמקם אותם, לחתוך בצד פונה החוצה, על גבי שכבת רול השוויצרי. שמור על 8 תותים נחמדים לחלק העליון של הטריפל, פורסים את הנותרים ומערבבים עם 2 כף של קולי.
מוסיפים את זרעי הוניל ואת הדובדבן בסוכר לשמנת והשוט ברכות. מקפלים ביוגורט אדווה דרך קולי תות. טיפ חצי הקרם לתוך קערה זעירה, להוסיף את התותים פרוסים, ואז חצי מרנג. כף בשמנת הנותרת. פרוס את התותים הנותרים לחצאים או לרבעים ופופ אלה על גבי עם מרנג הנותרים והשקדים המתקלפים.
מגישים מיד, לפני meringues להתחיל להתמוסס.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
ניתן לזווג את טריפל עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "