זוטת קרנאצ'ן פטל
מתכונים דומים: Cranachan פטל קר, Cranachan פטל ודבש, ו Cranachan, סירים קטנים של תענוג פטל.
הוראות
ראשית, לעשות שיבולת שועל פריך.
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
ממיסים את החמאה והדבש בסיר גדול, ואז מערבבים את שאר החומרים עד שהכל מצופה היטב.
פרושים על תבנית אפייה, ואז אופים במשך 20 דקות עד פריך. מגניב, להתפורר לחתיכות, ואז להפריש. ניתן לאחסן במיכל אטום עד 3 ימים.
עבור קרם ויסקי, להכות את שני סירים של שמנת כפולה עם mascarpone, הדובדבן סוכר וויסקי עד שהוא חלק ומחזיק פסגות רכות. בקערה נפרדת, מערבבים כמה tbsps הדובדבן סוכר לתוך פטל לפי הטעם.
כדי להרכיב, כפית כמה פטל בתחתית קערת זכוכית, ואחריו שכבה של שמנת ושכבת שיבולת שועל. חזור על 2-3 פעמים, בהתאם לגודל הקערה שלך, שמירת השכבה הסופית של שיבולת שועל להתפזר לפני ההגשה עם אבק של סוכר זיגוג.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
טריפל עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "