זיטי אפוי עם הודו ופסטו
המתכון אפוי זיטי עם טורקיה ופסטו יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 7 דקות. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 142 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח ופלפל, שום, מוצרלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פסטו ונקניק אפוי זיטי, זיטי הודו אפוי, ו זיטי אפוי עם נקניק הודו מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°; משמנים צלחת מרובעת 8 אינץ'. לבשל זיטי במים רותחים, מלוחים עד כמעט אל דנטה, על 7 דקות.
מסננים ושוטפים במים קרים.
כף חמה 2. שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; מטוגנים עד מתרככים, כ 3 דקות.
להוסיף שום; לטגן 1 דקה. מערבבים בטורקיה ו saut 1 דקה.
מערבבים בעגבניות ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים, ערבוב, עד עבה, על 10 דקות.
מערבבים ריקוטה, מוצרלה 1 כוס, פרמזן 1/4 כוס ופסטו בקערה; העונה עם מלח ופלפל.
מורחים 1/2 של זיטי בצלחת; העליון עם 1/3 של רוטב.
מורחים בתערובת ריקוטה ומכסים עם זיטי ורוטב הנותרים.
מפזרים עם גבינה נותרת; טפטוף עם 1 כף. שמן.
אופים עד מבעבע, כ -30 דקות.