זיטי אפוי עם תרד ועגל
זיטי אפוי עם תרד ועגל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 790 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 40 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לכו לחנות והרימו אגוז מוסקט, עגל טחון, שמן זית ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 61%. הציון הזה די טוב. נסו זיטי אפוי עם תרד, זיטי אפוי עם תרד, ו זיטי אפוי דל שומן עם תרד (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
הביאו סיר מים גדול לרתיחה לפסטה.
במחבת מחממים את שמן הזית, 2 סיבובים של התבנית, על אש בינונית עד בינונית-גבוהה.
מוסיפים את העגל הטחון ומשחימים קלות ומתפוררים, ואז מוסיפים את הגזר הקצוץ, שאלוט, שום ומרווה ומתבלים במלח ומעט פלפל ומבשלים לריכוך גזר ובצל, כ -5 דקות, תוך ערבוב תדיר, מוסיפים את היין ומנמיכים את האש מעט כדי להתבשל בעדינות.
בינתיים, זרוק את הפסטה במים מומלחים ובשל על ידי 2 דקות מכיווני בישול החבילה.
בסיר על אש בינונית עד בינונית-גבוהה, מוסיפים חמאה וממיסים, מקציפים פנימה את הקמח למשך 1 דקה ואז מקציפים פנימה את החלב, מביאים לבועה ומתבלים במלח יותר מפלפל וכמה סורגי אגוז מוסקט. כשהרוטב התעבה מספיק כדי לצפות את גב כף הטעם ולהתאים אגוז מוסקט ופלפל לפי טעמכם.
מוסיפים את התרד לעגל עד שהוא נבול ומשלבים, ואז מערבבים יחד את הפסטה, תערובת העגל והרוטב.
יוצקים את התערובת לתבשיל ומעליהם את הגבינות. מגניב, לכסות ולאחסן לארוחה מראש.
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מניחים את הקדירה על תבנית עם נייר אפייה כדי לתפוס את הטפטופים ואופים בתנור חם עד להשחמה ומבעבעת, 35 עד 45 דקות אם מחממים מחדש, 15 עד 20 דקות, אם לא.