זית שחור, פטריות, ומילוי נקניק עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 580 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך זיתים, בצל, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. . נסו נקניק איטלקי, פטריות ומילוי ערמון, פטריות בר, ערמון & נקניק מלית, ו נקניק ופיצת זית שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את פרוסות הלחם על גבי גיליונות אפייה בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, ולאחר מכן להפוך את הלחם מעל, ולהמשיך לאפות עד חום זהוב בצד השני, כמו גם, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
הסר, ולאפשר את הלחם להתקרר. לאחר מגניב, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
5
בינתיים, לחמם מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומערבבים את הנקניק. מבשלים ומערבבים עד הנקניק הוא מתפורר כבר לא ורוד. מערבבים בחמאה, בצל וסלרי; להמשיך לבשל עד הבצל התרכך והפך שקוף, כ 5 דקות. לגרד את התערובת לתוך קערת ערבוב גדולה, ומערבבים את הפטריות, זיתים, שום, תיבול עוף, מלח ופלפל. מערבבים במחצית קוביות הלחם עד מעורבב באופן שווה, ולאחר מכן מערבבים את הביצה המוכה עם קוביות הלחם הנותרות. לארוז לתבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות