קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

זית שחור, פטריות, ומילוי נקניק

זית שחור, פטריות, ומילוי נקניק
זית שחור, פטריות, ומילוי נקניק עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 580 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך זיתים, בצל, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. . נסו נקניק איטלקי, פטריות ומילוי ערמון, פטריות בר, ערמון & נקניק מלית, ו נקניק ופיצת זית שחורה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים את פרוסות הלחם על גבי גיליונות אפייה בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, ולאחר מכן להפוך את הלחם מעל, ולהמשיך לאפות עד חום זהוב בצד השני, כמו גם, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
הסר, ולאפשר את הלחם להתקרר. לאחר מגניב, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
5
בינתיים, לחמם מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומערבבים את הנקניק. מבשלים ומערבבים עד הנקניק הוא מתפורר כבר לא ורוד. מערבבים בחמאה, בצל וסלרי; להמשיך לבשל עד הבצל התרכך והפך שקוף, כ 5 דקות. לגרד את התערובת לתוך קערת ערבוב גדולה, ומערבבים את הפטריות, זיתים, שום, תיבול עוף, מלח ופלפל. מערבבים במחצית קוביות הלחם עד מעורבב באופן שווה, ולאחר מכן מערבבים את הביצה המוכה עם קוביות הלחם הנותרות. לארוז לתבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ
פאי דלעותפאי דלעות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
6
אופים בתנור שחומם מראש עד חום פריך וזהוב על גבי, כ 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)