זנבות לובסטר שלוקים, וצדפה מטוגנת עם מנגו ופרה אבוקדו
זנבות לובסטר עלומים, וצדפה מטוגנת עם מנגו ופרה אבוקדו דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 606 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך יין, פלפל, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. נסו זנבות לובסטר שלוקים, וצדפה מטוגנת עם מנגו ופרה אבוקדו, זנבות לובסטר בגריל עם נקטרינה-סלט אבוקדו, ו סלמון עלום עם מחית אבוקדו וסלט אפונה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בבלנדר או processer מזון, לשלב את המנגו, סוכר, לימון ומיץ ליים ולעבד עד חלקה. מתבלים לפי הטעם במלח, מכסים ומקררים עד שמוכנים לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
בבלנדר או processer מזון, לשלב את האבוקדו, שמנת חמוצה, סיד מפתח ומיץ לימון תהליך עד חלקה. מתבלים לפי הטעם במלח, מכסים ומקררים עד שמוכנים לשימוש.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, להביא את המים, יין, חצאי לימון, עלי מפרץ, פלפל, ומלח לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזיר
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מוסיפים את זנבות הלובסטר ואת הצדה במשך 6 דקות ולאחר מכן להעביר גיליון אפייה גדול כדי לאפשר מגניב. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לפתוח את קליפות הלובסטר ולהסיר את הבשר. הניחו בצד בזמן שאתם מטגנים את הצדפות.
מרכיבים שתצטרך
זנבות לובסטר
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
קו תבנית אפייה גדולה עם מגבות נייר. למלא סיר בינוני כבד תחתית עם 1 אינץ 'של שמן, משאיר לפחות 3 אינץ' בין השמן לבין החלק העליון של הסיר.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מחממים את השמן בחום בינוני גבוה עד שמדחום בטיגון עמוק רושם 350 ° F.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
3
בקערה קטנה, לטאטא יחד את הקמח, קאיין, פפריקה, ומלח. לדלות את הצדפות בתערובת הקמח, מתנער כל עודף. עובד בקבוצות, מטגן את הצדפות, הופך פעם אחת, עד חום זהוב, על 5 דקות.
שאבלי ושרדונה הם בחירה מצוינת ללובסטר. שאבלי מושלם עם לובסטר, אבל שרדון מאזורים אחרים חייב להכות את המקום מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא גילברט Picq שבלי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.