זנבות לובסטר שלוקים, וצדפה מטוגנת עם מנגו ופרה אבוקדו
זנבות לובסטר עלומים, וצדפה מטוגנת עם מנגו ופרה אבוקדו דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 606 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך יין, פלפל, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. נסו זנבות לובסטר שלוקים, וצדפה מטוגנת עם מנגו ופרה אבוקדו, זנבות לובסטר בגריל עם נקטרינה-סלט אבוקדו, ו סלמון עלום עם מחית אבוקדו וסלט אפונה (מתכונים דומים).
הוראות
בבלנדר או processer מזון, לשלב את המנגו, סוכר, לימון ומיץ ליים ולעבד עד חלקה. מתבלים לפי הטעם במלח, מכסים ומקררים עד שמוכנים לשימוש.
בבלנדר או processer מזון, לשלב את האבוקדו, שמנת חמוצה, סיד מפתח ומיץ לימון תהליך עד חלקה. מתבלים לפי הטעם במלח, מכסים ומקררים עד שמוכנים לשימוש.
בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, להביא את המים, יין, חצאי לימון, עלי מפרץ, פלפל, ומלח לרתיחה.
מוסיפים את זנבות הלובסטר ואת הצדה במשך 6 דקות ולאחר מכן להעביר גיליון אפייה גדול כדי לאפשר מגניב. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לפתוח את קליפות הלובסטר ולהסיר את הבשר. הניחו בצד בזמן שאתם מטגנים את הצדפות.
קו תבנית אפייה גדולה עם מגבות נייר. למלא סיר בינוני כבד תחתית עם 1 אינץ 'של שמן, משאיר לפחות 3 אינץ' בין השמן לבין החלק העליון של הסיר.
מחממים את השמן בחום בינוני גבוה עד שמדחום בטיגון עמוק רושם 350 ° F.
בקערה קטנה, לטאטא יחד את הקמח, קאיין, פפריקה, ומלח. לדלות את הצדפות בתערובת הקמח, מתנער כל עודף. עובד בקבוצות, מטגן את הצדפות, הופך פעם אחת, עד חום זהוב, על 5 דקות.
העברת כפי שנעשה על נייר נייר נייר מצופה נייר גיליון אפייה. ממשיכים לטגן את הצדפות הנותרות, ומחזירים את השמן ל-350°f בין קבוצות.
במחבת sauté גדולה מעל חום מתון, להמיס את החמאה ושום יחד.
מוסיפים את בשר זנב הלובסטר ומטגנים, מתערבבים עם החמאה המומסת, עד שמתחממים.
סדר 1 זנב לובסטר ו 3 צדפות על כל אחד 4 צלחות.
מגישים עם מחית מנגו ואבוקדו בצד.