זעפרן פילאף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל זעפרן Pilaf. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 696 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו חמאה, בשר, אורז ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב חוטי זעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת זעפרן כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו המרכיב הסודי (זעפרן): זעפרן אורז תפוז פילאף עם אורזו וצנוברים, זעפרן פילאף, ו אורז זעפרן פילאף (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה במחבת על חום גבוה. כאשר הוא מתחיל חום, מוסיפים את האורז, ומבשלים, תוך ערבוב כל הזמן, עד שהוא הופך אטום.
יוצקים 4 כוסות (1 ליטר / 1 3/4 ליטרים) של המניה, מוסיפים קמצוץ של מלח, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום, לכסות, ומבשלים במשך כ -20 דקות, או עד שהאורז ספג את כל החורים הנוזליים והקטנים מופיעים על פני השטח. מערבבים את הזעפרן לתוך המניה הנותרת, מוסיפים אותו לאורז, ומערבבים בעדינות.
מניחים מגבת מטבח נקייה על החלק העליון של המחבת, מחליפים את המכסה ומסירים מהחום.
תן pilaf לנוח במשך 5-8 דקות.
מגישים, מפוזרים פטרוזיליה קצוצה דק גבינה מגוררת. זהו ליווי מעולה לצלי או בשר צלוי או דגים.
Vefa ' S Kitchen by Vefa Alexiadou, published by Phaidon Press, $45.00, www.phaidon.com