זפול
זפול היא תוספת שמגישה 6. מנה אחת מכילה 350 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -21 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 11 מעריצים. אם יש לכם פולי וניל, מלח, מים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך יוצא דופן של 30% . מתכונים דומים: .
הוראות
חותכים את פולי הווניל לאורכו. בעזרת גב סכין, מגרדים את החלק הפנימי של פולי הווניל כדי לאסוף את הזרעים. מגרדים את זרעי הוניל לתוך קערה קטנה.
מוסיפים את 1/2 כוס הסוכר והקינמון ומערבבים לאיחוד. לְהַפְרִישׁ.
בסיר בינוני מערבבים את החמאה, המלח, 3 כפות סוכר ומים על אש בינונית. מביאים לרתיחה. מורידים מחבת מהאש ומערבבים פנימה את הקמח. מחזירים את המחבת לאש ומערבבים ללא הרף עד ליצירת כדור, כ-3 עד 5 דקות.
מעבירים את תערובת הקמח לקערה בינונית. בעזרת מיקסר ידני במהירות נמוכה, מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, תוך שילוב כל ביצה לחלוטין לפני הוספת השנייה. מקציפים עד לקבלת מרקם חלק. אם לא מטגנים מיד, מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר.
בינתיים, יוצקים מספיק שמן למחבת גדולה כדי להגיע לעומק של 2 ס"מ.
מחממים את השמן על אש בינונית עד שמדחום לטיגון עמוק רושם 375 מעלות F.
בעזרת כף גלידה קטנה או 2 כפות קטנות, מטגנים בזהירות ככף מהבצק לתוך שמן הזית החם, ומטגנים בקבוצות. הופכים את הזפול פעם או פעמיים, מבשלים עד להזהבה ותפוחה, כ-5 דקות.
מסננים על נייר סופג. לזרוק עם קינמון-סוכר. מסדרים על מגש ומגישים מיד.