זר דלעת קלוע
זר דלעת קלוע עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתאים ל-24 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 154 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-45 דקות. אם יש לך שמרים פעילים קבועים, דלעת, זרעי פרג, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו פעמיים קלוע כיכרות דלעת, זרי עוגיות, ו זרי סולת (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים 2 כוסות קמח, סוכר, מלח ושמרים. בסיר 2 ליטר, דלעת חום, חמאה סיידר; מעל חום בינוני, עד 49° ל130.
מוסיפים לתערובת הקמח; מכים במהירות בינונית 3 דקות, מגרדים את הקערה מדי פעם.
מערבבים מספיק מהקמח הנותר כדי להפוך את הבצק רך. על משטח משוריין, ללוש עד חלק וגמיש, 3 עד 5 דקות.
מניחים בצק בקערה משומנת, הופך לגריז העליון. מכסים עם ניילון לעטוף מגבת בד; לתת לעלות במקום חם עד כפול בגודל, על 1 שעה.
גריז גיליון עוגיות גדול. אגרוף למטה בצק. לחלק לשניים; לחלק כל חצי ל 3 חתיכות. על משטח מקומח קלות, לגלגל כל חתיכה לתוך חבל 24 אינץ ' ארוך. על גיליון עוגיות, במקום 3 חבלים קרובים זה לזה. צמה באופן רופף; צביטה מסתיימת יחד, ויוצרים מעגל. חזור עם הבצק שנותר. כיסוי; תן לעלות במקום חם עד כמעט כפול בגודל, 20 עד 30 דקות.
מחממים תנור ל 191°. בקערה קטנה, להכות ביצה ומים עד מעורבב היטב; מברשת על צמות; מפזרים שומשום ופרג.
אופים 18 עד 24 דקות או עד חום זהוב.
הסר מגיליון cookie למדפים חוט. מגניב על 1 שעה.