זר הל
ניתן להכין את המתכון לזר הל תוך שעה ו-15 דקות בערך . תמורת 31 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 303 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -14 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 32 מנות סועדים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב בתור מזנון. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם שמרים, קמח, הל טחון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 39% . הציון הזה לא כל כך מצוין. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: זר הל משמש , זר פסחא תפוז מוסקובדו והל , ומקרוני זר .
הוראות
בקערה קטנה, ממיסים שמרים במים חמימים. בקערה גדולה, קרמי חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. טורפים פנימה 3 ביצים, חלב מאודה, תערובת שמרים, שמנת חמוצה, קליפת תפוז, הל, מלח ו-6 כוסות קמח. מקציפים עד לקבלת מרקם חלק. מערבבים פנימה מספיק קמח שנותר כדי ליצור בצק רך.
הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה.
מנקבים בצק למטה; הופכים על משטח מקומח. מחלקים לשישה מנות. מכסים ומניחים לנוח 10 דקות.
מעצבים כל חלק ל-24 אינץ'. חֶבֶל.
מניחים שלושה חבלים על נייר אפייה משומן וקולעים צמה. יוצרים טבעת; קמצוץ קצוות בחוזקה יחד. חוזרים על הפעולה עם שאר הבצק. מכסים ומתפיחים עד כמעט הכפלה, כ-45 דקות.
מקציפים חלב והביצה הנותרת; להבריש מעל זרים.
אופים ב-375 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהתבניות לרשתות לצינון.
בינתיים, בקערה גדולה, טורפים את מרכיבי חמאת ההל עד שהם מתערבבים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Blann de Bleu Cuvee Mousseux עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu הוא יין שרדונה קליפורניה פרימיום עם רמז נוסף של אוכמניות והוא יין מבעבע עדין השמור לחגיגות בלתי נשכחות. הוא מציע טעמים מפתים ותסיסה ארומטית רעננה - בצבע פסטל חי עם אוכמניות. כל זה כלול בבקבוק סקסי מרשים עם כשרון בטוב טעם. הפרי של בלאן דה בלו גדל בכרמים השקטים של צפון קליפורניה, הידועים במשב הרוח הקריר והצלול שלהם - תנאים אידיאליים לענבים ולקרקעות האקסקלוסיביות המדגישים את האדמה. מאפיינים טעימים. היין המבעבע הזה משתלב היטב עם מתאבנים, סושי וארוחות קלות מאוד.