זר לחם חג המולד
והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 172 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצק לחם, שן שום, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -50 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: לחם זר לחג המולד, זר Stollen חג המולד, ו עוגיות חג המולד.
הוראות
מפזרים 2 כפות של הגבינה על משטח שטוח.
מגלגלים בצק לחם בגבינה לתוך חבל 24 אינץ'.
מניחים על גיליון עוגיות, ויוצרים מעגל; קמצוץ מסתיים לאטום.
חותכים בצק 16 פעמים מהקצה החיצוני של המעגל במרווחים של כ 1 1/2 אינץ', חיתוך שני שלישים של הדרך, באמצעות מספריים מטבח. הרם והפנה כל חלק אחר של הבצק לכיוון מרכז הקצוות הצובטים של המעגל, כך שהבצק דומה לענפים אם תרצה בכך.
לכסות ולתת לעלות במקום חם 1 עד 2 שעות או עד כפול. (הבצק מוכן אם ההזחה נשארת כאשר נגע.)
מערבבים שמן ושום; מברשת על הבצק.
מפזרים עם הנותרים 2 כפות גבינה.
אופים 25 עד 30 דקות או עד חום זהוב.