זריחת הקטיפה של Rouge Tomate
אם יש לכם סירופ אגבה, מיץ גזר, מיץ תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו הטורנדו האדום של טומטה, אמבר פאלמר של רוז'טומטה, ו פונץ ' הדר חורף של Rouge Tomate (מתכונים דומים).
הוראות
עבור סירופ ג ' ינג 'ר אגבה: בצנצנת resealable, מערבבים מיץ ג' ינג ' ר לתוך צוף אגבה עד התרופפות. לכסות ולנער היטב. חנות עד 1 שבוע, לנער לפני השימוש.
עבור סירופ yuzu-agave: בצנצנת resealable, מערבבים מיץ yuzu לתוך צוף אגבה עד התרופפות. לכסות ולנער היטב. חנות עד 1 שבוע, לנער לפני השימוש.
לקוקטייל: ב שייקר קוקטייל, לערבב את המרווה.
מוסיפים מיץ קלמנטינה, מיץ תפוזים, מיץ גזר וסחיטה של מיץ לימון (אופציונלי). ממלאים בקרח, מנענעים עד שמצוננים היטב, בערך 15 שניות. מסננים לתוך כוס גבוהה מלא קרח.
יוצקים מיץ רימון על גבי אפקט זריחה.
מקשטים עם עלי מרווה טריים ומגישים.