אם יש לכם סירופ אגבה, מיץ גזר, מיץ תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו הטורנדו האדום של טומטה, אמבר פאלמר של רוז'טומטה, ו פונץ ' הדר חורף של Rouge Tomate (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור סירופ ג ' ינג 'ר אגבה: בצנצנת resealable, מערבבים מיץ ג' ינג ' ר לתוך צוף אגבה עד התרופפות. לכסות ולנער היטב. חנות עד 1 שבוע, לנער לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
0.5 כפית מלח
מיץ ג ' ינג ' ר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
סוכר אדום גס
2
עבור סירופ yuzu-agave: בצנצנת resealable, מערבבים מיץ yuzu לתוך צוף אגבה עד התרופפות. לכסות ולנער היטב. חנות עד 1 שבוע, לנער לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
0.5 כפית מלח
מיץ Yuzu
סוכר אדום גס
Yuzu
3
לקוקטייל: ב שייקר קוקטייל, לערבב את המרווה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות סודה לימון-ליים
1/2 ענף רוזמרין
4
מוסיפים מיץ קלמנטינה, מיץ תפוזים, מיץ גזר וסחיטה של מיץ לימון (אופציונלי). ממלאים בקרח, מנענעים עד שמצוננים היטב, בערך 15 שניות. מסננים לתוך כוס גבוהה מלא קרח.