קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות3
ציון בריאות24
מגזין

זרעי דלעת גבינת נאצ'ו

זרעי דלעת גבינת נאצ'ו
זרעי דלעת גבינת נאצ'ו עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 682 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 60 גרם שומן. מתאים ל-3 מנות. אם יש לך זרעי דלעת, פלפל קאיין, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו כתום, גזר ועזים סלט גבינה עם זרעי דלעת, סקווש בלוט קלוי עם תמרים, זרעי דלעת וגבינת עיזים ומסגיר הודו אורגני שלם, ו אטריות דלעת צלויות וקינואה עם זרעי דלעת מתובלים, חמוציות מיובשות וגבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 93° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מפזרים את הגבינה על תבנית אפייה מעוטרת בשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
אופים עד הגבינה נמסה ואת השמן מפריד ממנו, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הסר את תבנית האפייה מהתנור והכתים את כל השמן מפני השטח של הגבינה עם מגבות נייר. החזירו את תבנית האפייה לתנור ואפו עד שהגבינה יבשה ופריכה לחלוטין, כ-2 שעות נוספות. בינתיים, לקפל 4 מגבות נייר חצי לאורכו ולמקם אותם על משטח עבודה.כאשר הגבינה מוכנה, מיד להעביר אותו מגבות נייר באמצעות מרית מתכת שטוחה. כתם כל שמן שנותר מפני השטח עם מגבות נייר נוספות. לשבור את הגבינה לחתיכות קטנות.עבודה בקבוצות, לטחון את חתיכות הגבינה במטחנת קפה או תבלינים עד צורות אבקה בסדר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
5
מעבירים את האבקה לקערה בינונית, מוסיפים את שאר החומרים, ומקציפים לשלב; להפריש.עבור הזרעים: להגדיל את טמפרטורת התנור ל 191° ולשמור את המדף באמצע.
מרכיבים שתצטרך
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מניחים את הזרעים והשמן בקערה גדולה ומערבבים עד שהזרעים מצופים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מעבירים לתבנית אפייה מעוטרת ומפיצים את הזרעים בשכבה זוגית. (שמור את הקערה - אתה לא צריך לשטוף אותו.) צלוי, ערבוב באמצע, עד הזרעים הם ריחניים ומתחילים חום, על 10 דקות בסך הכל.מיד להעביר את הזרעים לקערה השמורה. (שמור את תבנית האפייה-אין צורך לשטוף.)
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מוסיפים את אבקת גבינת הנאצ ' ו ומערבבים באופן שווה את הזרעים.החזירו את הזרעים המצופים לתבנית האפייה השמורה ופזרו אותם בשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
9
תן להם להתקרר לחלוטין, כ -30 דקות.
10
מגישים מיד או לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 5 ימים.