זרעי דלעת גבינת נאצ'ו
זרעי דלעת גבינת נאצ'ו עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 682 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 60 גרם שומן. מתאים ל-3 מנות. אם יש לך זרעי דלעת, פלפל קאיין, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו כתום, גזר ועזים סלט גבינה עם זרעי דלעת, סקווש בלוט קלוי עם תמרים, זרעי דלעת וגבינת עיזים ומסגיר הודו אורגני שלם, ו אטריות דלעת צלויות וקינואה עם זרעי דלעת מתובלים, חמוציות מיובשות וגבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 93° ומסדרים מתלה באמצע.
מפזרים את הגבינה על תבנית אפייה מעוטרת בשכבה זוגית.
אופים עד הגבינה נמסה ואת השמן מפריד ממנו, על 1 שעה.
הסר את תבנית האפייה מהתנור והכתים את כל השמן מפני השטח של הגבינה עם מגבות נייר. החזירו את תבנית האפייה לתנור ואפו עד שהגבינה יבשה ופריכה לחלוטין, כ-2 שעות נוספות. בינתיים, לקפל 4 מגבות נייר חצי לאורכו ולמקם אותם על משטח עבודה.כאשר הגבינה מוכנה, מיד להעביר אותו מגבות נייר באמצעות מרית מתכת שטוחה. כתם כל שמן שנותר מפני השטח עם מגבות נייר נוספות. לשבור את הגבינה לחתיכות קטנות.עבודה בקבוצות, לטחון את חתיכות הגבינה במטחנת קפה או תבלינים עד צורות אבקה בסדר.
מעבירים את האבקה לקערה בינונית, מוסיפים את שאר החומרים, ומקציפים לשלב; להפריש.עבור הזרעים: להגדיל את טמפרטורת התנור ל 191° ולשמור את המדף באמצע.
מניחים את הזרעים והשמן בקערה גדולה ומערבבים עד שהזרעים מצופים באופן שווה.
מעבירים לתבנית אפייה מעוטרת ומפיצים את הזרעים בשכבה זוגית. (שמור את הקערה - אתה לא צריך לשטוף אותו.) צלוי, ערבוב באמצע, עד הזרעים הם ריחניים ומתחילים חום, על 10 דקות בסך הכל.מיד להעביר את הזרעים לקערה השמורה. (שמור את תבנית האפייה-אין צורך לשטוף.)
מוסיפים את אבקת גבינת הנאצ ' ו ומערבבים באופן שווה את הזרעים.החזירו את הזרעים המצופים לתבנית האפייה השמורה ופזרו אותם בשכבה זוגית.
תן להם להתקרר לחלוטין, כ -30 דקות.
מגישים מיד או לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 5 ימים.