זרעי דלעת מיובשים תערובת שובל דובדבן
דלעת זרע מיובש דובדבן שביל לערבב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, ומתכון טבעוני יש 439 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם מלח גס, גרעיני חמניות, זרעי דלעת קלויים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב זרעי חמניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה ללא ביצים, איך להכין לחם בננה טבעוני כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו זרעי דלעת מיובשים תערובת שובל דובדבן, תערובת שביל זרעי דלעת, ו תערובת שביל זרעי דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מעל 300 מעלות F. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף או אפיית סיליקון mats.In קערה גדולה, לזרוק את זרעי דלעת, שקדים, גרעיני חמניות עם סירופ עד מצופה באופן שווה.
מורחים את האגוזים והזרעים בשכבה זוגית ויחידה על מצעי האפייה המצופים ומתבלים במלח.
אופים, ערבוב כמה פעמים עם מרית או חובה כבדה, כף גירוד עץ, עד רק זהב על 20 דקות.
הסר מהתנור. לקרר את האגוזים והזרעים לחלוטין על תבנית האפייה.
מוסיפים את הדובדבנים וזורקים לשלב.אחסן את תערובת השביל במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד שבועיים.