זרעי דלעת מקורמלים
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך זרעי דלעת, סוכר חום, רוטב קרמל חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאדג'קינמון כקינוח. נסו זרעי דלעת מקורמלים, סלט עם זרעי דלעת קרמל, אגסים ורימון, ו חומוס דלעת מתוק עם זרעי דלעת צלויים (מתכונים דומים).
הוראות
גיליון אפיית מעיל קל עם ספריי בישול ולהניח בצד.
במחבת גדולה, להמס לאט את רוטב הקרמל וסוכר. כאשר מערבבים מותכים תמצית קינמון קאיין. המשך בישול עד התערובת מגיעה לטמפרטורה של 310 מעלות F. מערבבים זרעי דלעת עד מצופה לחלוטין.
מורחים זרעים מקורמלים על תבנית האפייה ומפזרים שקדים כתושים. זרעים נפרדים עם כף עץ עד מקורר.
סוכר נמס הוא חם מאוד. אנא השתמש בזהירות רבה בעת טיפול ומזיגה. זרעי דלעת ניתן לרכוש כבר קלוי. אם משתמשים בזרעים מפנס דלעת, לשטוף ולנקות זרעים.
מניחים על תבנית אפייה, מצופה קלות בתרסיס בישול, בתנור שחומם מראש 250 מעלות f. צלי זרעים במשך כ 1 שעה ערבוב כל 15 דקות. הזרע האמיתי של הדלעת נמצא בתוך המעטפת. גוף הספינה אכיל.