זרעי דלעת מתוקים בקינאס
אם יש לך סוכר, מלח, מרגרינה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . נסו חומוס דלעת מתוק עם זרעי דלעת צלויים, מרק דלעת פסטו מרווה שום צלוי עם זרעי דלעת מטוגנים מתובלים, ו סלט דלעת חם עם פולנטן וזרעי דלעת מסוכרים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים את זרעי הדלעת, מרגרינה, סוכר חום, קינמון ומלח בקערה; מערבבים כדי לצפות את הזרעים.
מורחים את הזרעים בשכבה אחת במחבת גליל ג 'לי 10x15 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות; מערבבים וחוזרים לתנור במשך 15 דקות יותר; מסירים מהתנור ומפזרים 2 כפות סוכר על הזרעים; מערבבים למעיל. חזור לתנור ואפה עוד 15 דקות לפני ההסרה שוב לפזר סוכר שנותר ערבוב.
אופים עוד 15 דקות. אפשר להתקרר לפני ההגשה. לאחסן שאריות זרעים במיכל אטום.