זרעי דלעת תבלין קינמון קלויים
זרעי דלעת תבלין קינמון צלויים הם תוספת ללא גלוטן, ללא חלב, צמחונית לקטו אובו וידידותית ל-Fodmap . מתכון זה מכיל 4 מנות עם 112 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -9 גרם שומן כל אחת. תמורת 45 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה מבית Allrecipes דורש סוכר, ג'ינג'ר טחון, מים ומלח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . עם ציון של 28% , המנה הזו גרועה למדי. זרעי דלעת קלויים בסוכר ותבלינים , זרעי דלעת תבלין סתיו קלויים חמים , וזרעי דלעת סוכר ותבלינים דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מערבבים מים, גרעיני דלעת ומלח יחד בסיר; מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים עד שהזרעים מתרככים, כ-10 דקות. מסננים את הזרעים, זורקים מים ומייבשים קלות את הזרעים במגבת.
מחממים תנור ל-325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית אפייה בשמן זית.
מורחים גרעיני דלעת בשכבה אחת על תבנית האפייה המוכנה.
מפזרים סוכר, קינמון וג'ינג'ר באופן שווה על הזרעים.
אופים בתנור שחומם מראש, תוך ערבוב כל עשר דקות, עד שהזרעים ריחניים וקלויים, כ-40 דקות.