חבילות סלמון קלף עם אספרגוס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 35 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 519 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לך רוטב סויה, שמיר, גרידת לימון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 23 דקות. וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: מאכלי ים בחבילות קלף, סלמון קלף, ו פילה דגים קלף עם אספרגוס וכתום.
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
למסיבות
2
מערבבים יחד מיונז, חרדל, שמיר, טרגון, מיץ לימון, גרידת לימון, שום ורוטב סויה; עונה לפי הטעם עם רוטב חריף, ומלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
כובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאוד
כסף ללא נעליים
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
שמיר
3
מפזרים את פילה סלמון עם מלח ופלפל, ואז להפיץ על כל הצדדים עם תערובת מיונז; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
פילה סלמון
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
4 פרוסות סלמי דקות
4
חותכים שני ריבועים 12 עד 14 אינץ מגליל נייר קלף. מקפלים כל חתיכה לשניים לאורך הצד הארוך יותר לחתוך צורה חצי לב מן הקפל, בדיוק כמו שעשית בבית הספר היסודי לעשות ולנטיין. פתח את לבבות נייר למרוח את הצד העליון של כל גיליון עם קצת שמן צמחי, ומניחים 4 חניתות אספרגוס על צד אחד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
עד 8 שזיפים
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)
5
מניחים את הסלמון, העור בצד למטה, על גבי חניתות אספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
מיונז, ועוד, לפי הצורך
6
מקפלים את נייר הקלף על הסלמון (כמו סגירת ספר).
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)
7
מגלגלים את הקצוות פנימה כדי לאטום, ומשאירים אתכם עם חבילה מאובטחת.
מרכיבים שתצטרך
עד 8 שזיפים
8
מניחים את החבילות על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
9
אופים בתנור שחומם מראש עד שהקלף הפך לחום זהוב ומדחום מטבח מוכנס לסלמון מגיע ל-125 מעלות F (52 מעלות C), 6 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
למסיבות
10
כדי לשרת, מניחים מנות סגורות על צלחות ארוחת ערב מלווה פלחי לימון. השתמש מזמרה מטבח כדי לחתוך לפתוח את החבילות בשולחן ארוחת הערב, כדי לשחרר את הארומה רגע לפני האכילה!
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Antica (Mountain Select). מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.