חבילות פטריות בר
חבילות פטריות בר עשויות להיות רק תוספת שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 90 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. גשו לסופר וקנו עלי כרוב, שום, פטריות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת די גרועה. נסו חבילות פטריות בר, הרבד חבילות פטריות בר, ו חבילות פטריות n Gorgonzola (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים קולר בסיר גדול של מים רותחים עם 1 כף מלח עד רק מכרז, 6 עד 8 דקות, ואז לנקז.
מעבירים לקערה של מים קרים, ואז מורחים עלים, מתחת, על מגבות נייר, חופפים לחתוך קצוות מעט, וטופחים יבש.
מביאים יין לרתיחה עם שאלוט, שום, 4 כפות חמאה, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל בסיר בינוני כבד.
מוסיפים פטריות ומבשלים, מכוסים, מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, על 12 דקות. חמאה 2 ליטר צלחת אפייה רדודה, ולאחר מכן מסננים מיצי פטריות לתוך צלחת אפייה, הזמנת פטריות.
מחממים תנור ל 232° עם מתלה בשליש התחתון.
תלולית על 1/4 כוס פטריות במרכז כל עלה כרוב. מקפלים עלים כדי לצרף מילוי ולסדר חבילות, הצדדים התפר למטה, בשכבה 1 בתבנית אפייה. נקודה עם כף הנותרים חמאה לכסות בנייר כסף.
מחממים בתנור עד חבילות חם ומיצים מבעבעים, על 20 דקות.
חבילות ניתן להרכיב ולשים בתבנית אפייה 1 יום קדימה ומקורר. הביאו לטמפרטורת החדר לפני החימום.