קושירגיל
מוכן ב18 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

חבילות קונפטי עם חמאה כתומה-טרגון

חבילות קונפטי עם חמאה כתומה-טרגון
חבילות קונפטי עם חמאה כתומה-טרגון נטול גלוטן,, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 172 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גזר גפרורים, פילה דג סנדל, חמאת טרגון כתום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: חבילות סלמון ואסקרול עם חמאת לימון-טרגון, חבילות פלאונדר, ו מנות קונפטי Tilapia.

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
חותכים אפונה שלג לאורך לרצועות וחצי לרוחב.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוקטבעות פלפל אדום מתוק
3
מניחים רצועות אפונה שלג, גזר, פלפל, ומים בקערה בטוחה במיקרוגל. מכסים בניילון נצמד; פורקן. מיקרוגל ב 2 דקות גבוהות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
מפזרים פילה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
5
חותכים 4 (15 x 12 אינץ') ריבועים של נייר קלף. מקפלים כל ריבוע לשניים. נייר קלף מקופל פתוח; מניחים פילה 1 ליד לקפל על כל ריבוע. למעלה כל פילה עם רבע של תערובת גזר; להתפורר או להפיץ 1 כף חמאה כתום טרגון על תערובת גזר. קיפול נייר; חותם קצוות עם קפלים צרים.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מניחים מנות על תבנית אפייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
7
אופים ב 400 במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
8
בואו לעמוד 5 דקות.
9
מניחים 1 מנות על כל אחד 4 צלחות; לחתוך פתוח, ומגישים מיד.
10
מקשטים עם פלחי תפוז, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.