חביצת ליקר ביצים עם דובדבנים מסוכרים
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם חצי חצי, תמצית vanillan, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 19%. נסו פודינג דבש עם תפוזי דם ולימון מסוכר, דובדבנים מסוכרים מהירים, ו דובדבנים מסוכרים בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים שש (6-אונקיה) כוסות פודינג או מנות סופלה במחבת אפייה 13" x 9" x 2"; להפריש. לנצח הראשון 4 מרכיבים עם חוט להקציף עד עבה וחיוור; להפריש.
להביא חצי חצי לרתיחה בסיר כבד קטן; להסיר מן החום. בהדרגה מערבבים על רבע וחצי לתוך תערובת חלמון; להוסיף חצי וחצי הנותרים, ערבוב כל הזמן עם מקציף חוט. מערבבים בבורבון.
תערובת פודינג כפית באופן שווה לתוך כוסות פודינג.
הוסף מים לתבנית אפייה לעומק של 1".
אופים, חשוף, ב 325 במשך 45 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
הסר פודינג ממים. מגניב לגמרי על מתלה תיל. כיסוי וצינה 8 שעות.
כדי לשרת, מפזרים פודינג עם אגוז מוסקט, ומעל כל פודינג עם 3 דובדבנים מסוכרים.