חביתה מערבית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חביתה מערבית. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 337 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. אם יש לך 3% פחות נתרן חזיר, ביצים, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו חביתה מערבית, חביתה מערבית, ו חביתת גבינה מערבית (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף.
מחממים מחבת nonstick 8 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים 1 כפית שמן למחבת; מערבולת למעיל. מערבבים בצל, פלפלים, טימין, בשר חזיר; לטגן 4 דקות או עד ירקות הם פריך במכרז.
הסר תערובת ירקות מחבת; להפריש. מחבת נקייה.
החזר מחבת לחום בינוני-גבוה.
מוסיפים 1 כפית שמן למחבת; מערבולת למעיל.
הוסף חצי תערובת ביצה למחבת, הטיית מחבת להתפשט באופן שווה; לבשל 1 דקה או עד הקצוות מתחילים להגדיר. הרם קצה חביתה עם מרית גומי, הטיית מחבת לגלגל תערובת ביצה לא מבושלת על תחתית המחבת. חזור על ההליך על הקצה השני של חביתה. לבשל 1 דקה או עד המרכז מוגדר רק.
מפזרים 2 כפות גבינה באופן שווה על חביתה.
מפזרים חצי תערובת ירקות על גבינה. הפעל מרית סביב קצוות תחת חביתה כדי לשחרר אותו מחבת; לקפל לשניים. תחליק חביתה על צלחת. חזור על ההליך עם הנותרים שמן, תערובת ביצה, גבינה, תערובת ירקות.