חביתה צרפתית קלאסית
חביתה צרפתית קלאסית היא ללא גלוטן, ידידותי למפת מזון וצמחוני ומספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 144 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר זולה. גשו לסופר וקנו פלפל, חמאה, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 3 דקות. נסו טכניקת החביתה הקלאסית של צ'יארלו, חביתה צרפתית, ו חביתה צרפתית (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קורטוב של מלח, קורטוב של פלפל, ושתי ביצים בקערה קטנה. מערבבים עם מקצף עד רק מעורבב (לא overbeat).
מחממים מחבת nonstick 8 אינץ ' מעל חום בינוני. ממיסים 1/2 כפית חמאה במחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים תערובת ביצה למחבת; מבשלים 60 שניות או עד הביצים הן עקביות של ביצים מקושקשות רכות מאוד (המרכז עדיין ייראה רטוב), תוך ערבוב כל הזמן עם מרית גומי. הטיה פאן תוך ערבוב כדי למלא כל חורים עם תערובת ביצה לא מבושל. הפעל מרית סביב קצוות ומתחת חביתה כדי לשחרר אותו מחבת. לדחוף קצה אחד של חביתה עד על השפה הקדמית של מחבת.
מגלגלים את הקצה השני של החביתה לכיוון השפה כדי לסגור חביתה. הפוך על צלחת, צד התפר למטה. חזור עם מלח, פלפל, ביצים וחמאה שנותרו.
הערה תזונה: ביצים הן גבוהות באופן טבעי כולסטרול תזונתי, אבל חביתות אלה להתאים היטב בתוך הנחיות שומן וקלוריות שלנו.