חביתיות שיבולת שועל עם אגסים ופקאנים
פנקייק שיבולת שועל עם אגסים ופקאנים עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה אחת מכילה 559 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. והוא מספק כ 4 מנות . אם יש לכם אבקת אפייה, ביצים, אבל אגסים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו אגסים מייפל עם פקאן & חמוציות, ירקות מעורבים עם אגסים ופקאנים חריפים, ו סלט סתיו עם אגסים ופקאנים מסוכרים (מתכונים דומים).
הוראות
דופק 1/2 כוס שיבולת שועל בישול מהיר במעבד מזון עד קצוץ דק.
העברה לקערה גדולה, ולאחר מכן להוסיף שיבולת שועל שנותר, קמח, אבקת אפייה, מלח, ו 1 כף סוכר.
לטאטא יחד ביצים וחלב בקערה בינונית, ואז לקפל לתערובת שיבולת שועל. תניח בצד.
ממיסים 1 חמאת כף במחבת גדולה שאינה מקל על חום בינוני, ולאחר מכן מוסיפים אגסים וסוכר הנותרים. מבשל, רועד מחבת מדי פעם, עד אגסים מתחילים לרכך וחום, על 10 דקות.
טוסט פקאן עכשיו-מחבת ריקה מעל חום בינוני גבוה, משליך לעתים קרובות, עד השחמה, על 6 דקות.
הסר ממחבת ושמורה. להפחית את החום בינוני נמוך למחוק מחבת.
הוסף ארבע קבוצות 1/4 כוס הבלילה ומבשל מבלי לזוז עד מבעבע על גבי והתחתון הוא חום זהוב, על 2 דקות. הפוך פנקייק ומבשל צד שני עד חום זהוב, על 2 דקות יותר.
להעביר לצלחת ולהתחמם. חזור עם הבלילה הנותרים חמאה, עובד בקבוצות, עד כל פנקייק מבושלים.
מגישים מיד עם אגסים ואגוזים.