פריטטן בייקון ותפוחי אדמה נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 500 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שיני שום, פלפלים קלויים, בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו פריטטה תפוחי אדמה ובייקון, פריטטה תפוחי אדמה ובייקון, ו פריטטה תפוחי אדמה ובייקון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
לטאטא יחד ביצים, בזיליקום, פרמזן, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 בצל אדום, קוביות קטנות
כמו למשל M&M's
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
3
מבשלים בייקון במחבת כבדה 10 אינץ ' מעל חום בינוני, ערבוב, עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
4
להעביר בייקון עם כפית מחוררת לקערה גדולה ואז לשפוך את כל אבל 2 כפות שומן.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
5
מוסיפים תפוחי אדמה ו 1/4 כפית כל מלח ופלפל למחבת, ו sauté על חום בינוני גבוה עד הזהב, על 3 דקות. מכסים מחבת וממשיכים לבשל על אש בינונית-נמוכה, ערבוב כמה פעמים, עד תפוחי אדמה הם רק במכרז, על 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
6
מעבירים את תפוחי האדמה עם כפית מחוררת לקערה המכילה את הבייקון.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
7
הוסף 1 כף שמן למחבת בצל מטוגן ושום על חום בינוני גבוה עד הזהב חיוור, על 4 דקות, ולאחר מכן להוסיף תרד ו sauté עד רק נבול.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
טורטיות קמח טריות, להגשה
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
8
מוסיפים בעדינות את תפוחי האדמה והבייקון, את הפלפלים הקלויים, ואת השמן כף הנותרים לתערובת בצל, ומפיצים אותו באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
טורטיות קמח טריות, להגשה
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
9
יוצקים תערובת ביצים באופן שווה על ירקות ומבשלים מעל חום בינוני גבוה, מרימים ביצה מבושלת סביב קצוות עם מרית גומי הוכחה חום לתת ביצה לא מבושל לזרום מתחת, 2 עד 3 דקות. להפחית את החום בינוני ומבשל, מכוסה, עד שהוא נראה מוגדר בעיקר, עם ראש לח ומרכז, 3 עד 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצויים
כמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
הסר מכסה. אם משתמשים Provolone, מטגן פריטטה 5 עד 7 אינץ ' מהחום עד שנקבע, אבל לא השחמה, 1 עד 2 דקות, ואז העליון עם שכבה אפילו של גבינה ולהמשיך לצלות עד השחמה מבעבע, 1 עד 3 דקות (לצפות בזהירות).
מרכיבים שתצטרך
פרובולון
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
11
אם מדלגים על הגבינה, מטלית פריטטה עד העליון הוא השחמה קלות, 1 עד 3 דקות (לוודא שזה לא לשרוף).
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
12
אם משתמשים במחבת לא דביקה, החליקו את הפריטטה על צלחת הגשה. אם משתמשים במחבת ברזל יצוק, לחתוך ולשרת טריזים ישירות מהמחבת.