פריטטן בייקון ותפוחי אדמה נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 500 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שיני שום, פלפלים קלויים, בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו פריטטה תפוחי אדמה ובייקון, פריטטה תפוחי אדמה ובייקון, ו פריטטה תפוחי אדמה ובייקון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
לטאטא יחד ביצים, בזיליקום, פרמזן, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מבשלים בייקון במחבת כבדה 10 אינץ ' מעל חום בינוני, ערבוב, עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
להעביר בייקון עם כפית מחוררת לקערה גדולה ואז לשפוך את כל אבל 2 כפות שומן.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים תפוחי אדמה ו 1/4 כפית כל מלח ופלפל למחבת, ו sauté על חום בינוני גבוה עד הזהב, על 3 דקות. מכסים מחבת וממשיכים לבשל על אש בינונית-נמוכה, ערבוב כמה פעמים, עד תפוחי אדמה הם רק במכרז, על 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מעבירים את תפוחי האדמה עם כפית מחוררת לקערה המכילה את הבייקון.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
הוסף 1 כף שמן למחבת בצל מטוגן ושום על חום בינוני גבוה עד הזהב חיוור, על 4 דקות, ולאחר מכן להוסיף תרד ו sauté עד רק נבול.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים בעדינות את תפוחי האדמה והבייקון, את הפלפלים הקלויים, ואת השמן כף הנותרים לתערובת בצל, ומפיצים אותו באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
9
יוצקים תערובת ביצים באופן שווה על ירקות ומבשלים מעל חום בינוני גבוה, מרימים ביצה מבושלת סביב קצוות עם מרית גומי הוכחה חום לתת ביצה לא מבושל לזרום מתחת, 2 עד 3 דקות. להפחית את החום בינוני ומבשל, מכוסה, עד שהוא נראה מוגדר בעיקר, עם ראש לח ומרכז, 3 עד 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
הסר מכסה. אם משתמשים Provolone, מטגן פריטטה 5 עד 7 אינץ ' מהחום עד שנקבע, אבל לא השחמה, 1 עד 2 דקות, ואז העליון עם שכבה אפילו של גבינה ולהמשיך לצלות עד השחמה מבעבע, 1 עד 3 דקות (לצפות בזהירות).
מרכיבים שתצטרך
פרובולון
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
11
אם מדלגים על הגבינה, מטלית פריטטה עד העליון הוא השחמה קלות, 1 עד 3 דקות (לוודא שזה לא לשרוף).
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
12
אם משתמשים במחבת לא דביקה, החליקו את הפריטטה על צלחת הגשה. אם משתמשים במחבת ברזל יצוק, לחתוך ולשרת טריזים ישירות מהמחבת.