חביתת בייקון ותפוחי אדמה מטוגנים
חביתת בייקון ותפוחי אדמה מטוגנים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 470 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דל פחמימות, דיאט. לכי לחנות ותקני שמנת, חמאה, תפוחי אדמה באיידהו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו חביתת בייקון, כרישה ותפוחי אדמה, תפוחי אדמה וקותלי חזיר עם ביצים מטוגנות, ו ביצים מטוגנות וחשיש בייקון בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת בינונית, מבשלים בייקון עד פריך וזהוב.
מניחים על מגבות נייר, בואו מגניב, ואז לקצוץ בערך.
מסננים את כל אבל שתי כפות שומן בייקון ממחבת.
מוסיפים תפוחי אדמה ו sauté עד פריכים וזהב חום, על 5-6 דקות.
בקערה קטנה, להכות ביצים יחד היטב עם מלח, פלפל, ושמנת.
מניחים מחבת nonstick 7 אינץ ' על חום גבוה. כאשר מחבת חם, להוסיף חמאה. מערבולת חמאה סביב למעיל.
תן קצף חמאה, אבל לא נותן לו להפוך חום.
תן לביצים לרחוש, חכה שלוש שניות, ואז ביצים למעלה עם בייקון ותפוחי אדמה.
הזז מחבת שמאלה וימינה, הזזת הביצים סביב כדי אפילו, ואז לתת להם להתיישב על 5 שניות.
הרם את הידית של פאן מעט ומוטה נמרצות פאן לקראתך, גורם הביצים להיות מושלך על הצד הרחוק של המחבת. לעשות את זה 5 פעמים, פעם בשנייה, או עד צורה נכונה נוצרת.
הטה מחבת גבוהה והחזק את החלק עם הביצים מעל המבער במשך 5 שניות נוספות.
כדי לגלגל חביתה על הצלחת, להביא את המחבת לצלחת. מקם את השפה הרחוקה בקצה אחד של הצלחת, מחזיק את הידית גבוהה. לדחוף ידית על פני הצלחת, גורם הביצים להתגלגל על עצמם על הצלחת.
מקשטים עם עירית יותר, אם תרצה.