חביתת גבינה מקופלת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חביתת גבינה מקופלת. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 478 קלוריות. והוא יספק כ 1 מנות. אם יש לכם קצפת, ביצים, גבינה שוויצרית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 דקות. נסו אנצ'ילדות מקופלות, חביתת גבינה צבעונית, ו Broccolini ארבע חביתת גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, לטאטא ביצים, שמנת, ומלח רק עד מעורבב; לא יתר על המידה.
מחממים מחבת nonstick 8 אינץ ' עם צדדים משופע מעל חום בינוני גבוה במשך 1 דקה. כאשר חם, להוסיף חמאה ולהטות מחבת מעיל באופן שווה. כאשר חמאה הוא קצף, לשפוך תערובת ביצה לתוך פאן מערבולת כדי להפיץ אותו לקצוות של פאן.
כאשר תערובת הביצים מתחילה לשקוע בתחתית, הרם קצה אחד עם מרית גמישה חסינת חום והטה את המחבת כדי לאפשר לתערובת הלא מבושלת על הזרימה העליונה מתחת. להמשיך להרים את הקצוות של חביתה ו הטיה מחבת, עובד את דרכך בכל הצדדים, עד לא יותר תערובת ביצה לא מבושל יזרום מתחת והחלק העליון הוא רק קצת לח, על 2 דקות בסך הכל.
מפזרים גבינה ברצועה במורד האמצע, אם אתם מתכננים לקפל את החביתה לשלישים, או יותר מחצי, אם אתם מקפלים אותה לחצי. שחרר את החביתה עם המרית. עבור קיפול שלישי, לקפל קצה אחד על רצועת גבינה באמצע; מחבת קצה להחליק חביתה, מקופל קצה הראשון, על צלחת חמה, מרפרף נשאר קצה מעל מילוי כמו מחבת עלי חביתה. עבור חצי קיפול, מחבת קצה להחליק חביתה, צד גבינה הראשון, על צלחת חמה; להעיף חצי חשוף מעל גבינה כמו מחבת עלי חביתה.
כמו תערובת ביצים על תחתית המחבת, להרים קצה עם מרית להטות מחבת לתת ביצה לא מבושל לזרום מתחת. המשך את התהליך, עובד סביב הצדדים מחבת, עד לא תערובת ביצה לא מבושל זורם מתחת העליון הוא עדיין לח.
מפזרים גבינה ברצועה במורד מרכז החביתה, בקנה אחד עם ידית המחבת. עם המרית, מקפלים צד אחד על רצועת הגבינה.
הפעל מרית תחת חביתה כדי לשחרר, ואת מחבת קצה כדי להחליק חביתה, מקופל קצה הראשון, על צלחת חמה. הפוך את הקצה שנותר מעל מילוי כמו מחבת עלי חביתה.