חביתת פטריות ופלפל עם פונטינה
חביתת פטריות ופלפל עם פונטינה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 4 מנות עם 243 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני דיאטה. אם יש לכם בצל ירוק, עגבניות שזיפים, חלבונים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. עם כפית ציון 37%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: חביתת פטריות ופלפל עם פונטינה, חביתת פטריות ופונטינן, ו שכבות נקניק, פונטינה ופלפל.
הוראות
מחממים 1/2 כפית שמן במחבת טפלון גדולה המצופה בתרסיס בישול על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים בצל ירוק; מטגנים 1 דקה.
להוסיף פלפל; ומטגנים 1 דקה.
להוסיף פטריות; לבשל 3 דקות, תוך ערבוב לעתים קרובות. מערבבים עגבניות, 1/4 כפית מלח ופלפל שחור; מבשלים 30 שניות.
מוציאים את תערובת הירקות מהתבנית; מכסים ושומרים על חום.
מניחים בקערה 1/4 כפית מלח, פטרוזיליה, ביצים וחלבוני ביצה; מערבבים היטב עם מטרפה לאיחוד.
מניחים 1/2 כפית שמן וחמאה במחבת על אש בינונית-גבוהה עד שהחמאה נמסה.
מוסיפים תערובת ביצים למחבת; מבשלים עד שהקצוות מתחילים להתייצב (כ -2 דקות). החלק את הקצה הקדמי של מרית בין קצה החביתה למחבת. בעדינות להרים קצה של חביתה, הטיה פאן כדי לאפשר כמה מבושל ביצת תערובת לבוא במגע עם פאן. חזור על התהליך בקצה הנגדי של חביתה. ממשיכים לבשל עד שהמרכז מוגדר רק (כ -7 דקות).
כפית תערובת ירקות באופן שווה מעל 1/2 של חביתה; תערובת ירקות עליונה עם גבינה. שחררו חביתה בעזרת מרית; מקפלים לשניים. החלק בזהירות חביתה על מגש הגשה.
חותכים חביתה ל -4 טריזים; למעלה עם שמנת חמוצה.