חביתת פיצה נפוחה
צריך מנה עיקרית צמחונית? חביתת פיצן נפוחה יכולה להיות מתכון נהדר לנסות. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.09 דולר למנה. מנה אחת מכילה 240 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 29 דקות. זה הוא משתלמת מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם גבינת פרובולון, פטריות, קמח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 52%. הציון הזה מוצק. נסו חביתת פיצה, חביתת פיצה, ו [] חביתת סלמון מעושנת עם רוטב סויה מתוק וסריראצ'ה ואיך לאכול חביתה לארוחת ערב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים פטם עם מתלה ממוקם 6 אינץ ' (15 סנטימטרים) מהאש.
בקערה מקציפים ביצים עם קמח, אורגנו, מלח ופלפל; להקציף שמנת עד לקבלת תערובת אחידה.
במחבת טפלון גדולה ממיסים חמאה על אש בינונית-גבוהה; מוסיפים תפוחי אדמה, פטריות, פלפל ירוק ונקניק (אם משתמשים); מטגנים במשך 8 דקות או עד שהפטריות משחררות את הנוזל שלהן ומתחילות להשחים ותפוחי האדמה רכים. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ויוצקים פנימה תערובת ביצים. מבשלים תוך ערבוב עדין בעזרת מרית חסינת חום כ -2 דקות או עד שהביצים מוגדרות כמחצית. מבשלים ללא ערבוב במשך 3 דקות או עד שהביצים כמעט מוגדרות.
צולים כ -3 דקות או עד שהחביתה נפוחה ומשחימה. מסדרים עגבניות על גבי חביתה ומפזרים גבינה; לצלות במשך 1 דקות או עד הגבינה נמסה.