חביתת תפוחי אדמה
ניתן להכין את המתכון של חביתת תפוחי אדמה תוך 30 דקות בערך . צופה בדמות שלך? המתכון הואינו מכיל גלוטן,, ללא מוצרי חלב ושלם 30 מכיל 293 קלוריות , 10 גרם חלבון ו -22 גרם שומן למנה. תמורת 89 סנט למנה , תקבלו ארוחה בסגנון מאכל שמגיש 6. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם מלח, שמן זית, פטרוזיליה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 44% , שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סנדוויץ' בייגל חביתת צ'דר, תרד ופלפל , חביתת אביב בהשראה יוונית , וחביתה עמוסה בצמחים .
הוראות
ב-12 אינץ'. מחבת, מבשלים תפוחי אדמה בשמן על אש בינונית-גבוהה במשך 10 דקות או עד להזהבה, תוך ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את הבצל, הפטרוזיליה והשום; מבשלים עד לריכוך. מנמיכים את האש לבינונית. בקערה טורפים ביצים, מים, מלח ופלפל.
יוצקים מעל תערובת תפוחי אדמה; מכסים ומבשלים 8-10 דקות או עד להתייצבות מלאה.
מגישים עם שמנת חמוצה ובייקון אם רוצים.