חלת תפוח צימוקים חג עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 351 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 16 . אם יש לכם שמרים, דבש, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. מתכונים דומים: חלה קינמון וצימוקים, לחם מטוגן בחג, ו ריבות חג / ריבת צימוקים חמוציות.
הוראות
1
שלב 1/2 כוס מים חמים, השמרים, ו 1 כף של הסוכר בקערה קטנה. מערבבים עד השמרים מתמוסס.
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
מלח, לציפוי זכוכית
טורטיות קמח טריות, להגשה
5
להפוך את הבצק על משטח מקומח ללוש במשך 2 דקות (או להשתמש בקרס הבצק על המיקסר שלך במשך 1 דקה במהירות נמוכה).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
שים את הבצק בקערה משומנת קלות ולהפוך את המעיל. מכסים בניילון נצמד ומגבת מטבח ומניחים בפינה חמה של המטבח שלכם כדי לעלות. אני אוהב להשתמש שלי (לא מחומם) תנור עם הנורה על. אתה רוצה את הבצק להכפיל בגודל, אשר לוקח רק כשעה.
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות לחלק לשניים. מחלקים כל מחצית לשלושה חלקים שווים, עבור סך של שישה חלקים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
11
מרדדים כל חתיכה כדי ליצור גדיל 12 אינץ', ולאחר מכן לטפוח כל גדיל למטה לצורה שטוחה מלבן. כפית קצת תערובת תפוחים במורד מרכז כל מלבן, ואז לקפל את הבצק על המילוי, להתגלגל לתוך חבל 15 אינץ', ולצבוט את הקצוות חזק.
טופס כיכרות הלחם: לשים שלושה של תפוח מלא "חבלים" על כל תבנית אפייה. צמה את החבלים יחד (לקפל את החבל הימני מעל המרכז, ולאחר מכן לקפל את החבל השמאלי מעל המרכז, לחזור). צבטו בתחתית. חזור עם כיכר אחרים. מכסים את הכיכרות עם מגבות מטבח, ולתת לעלות במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
שרימפס מוקפץ
13
מחממים את התנור ל 204° ולהגדיר מתלה למצב האמצעי.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
לטאטא את חלמון הביצה עם 1 כף מים ומברשת על צמרות הלחם.