קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות16
ציון בריאות5
מגזין

חג אפל-חלה צימוקים

חג אפל-חלה צימוקים
חלת תפוח צימוקים חג עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 351 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 16 . אם יש לכם שמרים, דבש, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. מתכונים דומים: חלה קינמון וצימוקים, לחם מטוגן בחג, ו ריבות חג / ריבת צימוקים חמוציות.

הוראות

1
שלב 1/2 כוס מים חמים, השמרים, ו 1 כף של הסוכר בקערה קטנה. מערבבים עד השמרים מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
תן לו להפעיל במשך 10 דקות-התערובת צריכה להיראות קצף.
3
בקערה הגדולה של מערבל עומד עם מצורף ההנעה או עם מערבל שנערך ביד, לנצח את הביצים במהירות בינונית עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיף את השמן, מלח, ונותר 3/4 כוס סוכר. לנצח עד חיוור בצבע, על 4 דקות. מקציפים 2/3 כוס מים, ולאחר מכן להוסיף את תערובת השמרים. הכה בקמח 1 כוס בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
להפוך את הבצק על משטח מקומח ללוש במשך 2 דקות (או להשתמש בקרס הבצק על המיקסר שלך במשך 1 דקה במהירות נמוכה).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
שים את הבצק בקערה משומנת קלות ולהפוך את המעיל. מכסים בניילון נצמד ומגבת מטבח ומניחים בפינה חמה של המטבח שלכם כדי לעלות. אני אוהב להשתמש שלי (לא מחומם) תנור עם הנורה על. אתה רוצה את הבצק להכפיל בגודל, אשר לוקח רק כשעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
Punch למטה את הבצק, rewrap עם ניילון ומגבת מטבח, ולתת את הבצק לעלות במשך 30 דקות. זה לא יכפיל הפעם, אבל זה יתנפח.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
8
בינתיים, לעשות את המילוי: בקערה קטנה, לזרוק את התפוחים עם צימוקים, מיץ לימון, דבש, וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
בואו לשבת במשך 20 דקות, ולאחר מכן לנקז כל נוזל.
10
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות לחלק לשניים. מחלקים כל מחצית לשלושה חלקים שווים, עבור סך של שישה חלקים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
11
מרדדים כל חתיכה כדי ליצור גדיל 12 אינץ', ולאחר מכן לטפוח כל גדיל למטה לצורה שטוחה מלבן. כפית קצת תערובת תפוחים במורד מרכז כל מלבן, ואז לקפל את הבצק על המילוי, להתגלגל לתוך חבל 15 אינץ', ולצבוט את הקצוות חזק.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
12
טופס כיכרות הלחם: לשים שלושה של תפוח מלא "חבלים" על כל תבנית אפייה. צמה את החבלים יחד (לקפל את החבל הימני מעל המרכז, ולאחר מכן לקפל את החבל השמאלי מעל המרכז, לחזור). צבטו בתחתית. חזור עם כיכר אחרים. מכסים את הכיכרות עם מגבות מטבח, ולתת לעלות במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
13
מחממים את התנור ל 204° ולהגדיר מתלה למצב האמצעי.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
לטאטא את חלמון הביצה עם 1 כף מים ומברשת על צמרות הלחם.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
15
אופים במשך 10 דקות, ואז להפחית את החום ל 177° ואופים עד הקרום הם השחמה ואת הלחם הוא נפוח ואור, 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
16
להעביר את הכיכרות למתלה ולתת מגניב במשך 30 דקות לפני ההגשה.
17
Reprinted from The Apple Lover ' s Cookbook by Amy Traverso. זכויות יוצרים © 2011 by Amy Traverso; photographs © 2011 by Squire Fox. משמש באישור של המוציא לאור, W. W. Norton & Company, Inc.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס