חג אפל-חלה צימוקים
חלת תפוח צימוקים חג עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 351 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 16 . אם יש לכם שמרים, דבש, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. מתכונים דומים: חלה קינמון וצימוקים, לחם מטוגן בחג, ו ריבות חג / ריבת צימוקים חמוציות.
הוראות
שלב 1/2 כוס מים חמים, השמרים, ו 1 כף של הסוכר בקערה קטנה. מערבבים עד השמרים מתמוסס.
תן לו להפעיל במשך 10 דקות-התערובת צריכה להיראות קצף.
בקערה הגדולה של מערבל עומד עם מצורף ההנעה או עם מערבל שנערך ביד, לנצח את הביצים במהירות בינונית עד מעורבב.
מוסיף את השמן, מלח, ונותר 3/4 כוס סוכר. לנצח עד חיוור בצבע, על 4 דקות. מקציפים 2/3 כוס מים, ולאחר מכן להוסיף את תערובת השמרים. הכה בקמח 1 כוס בכל פעם.
להפוך את הבצק על משטח מקומח ללוש במשך 2 דקות (או להשתמש בקרס הבצק על המיקסר שלך במשך 1 דקה במהירות נמוכה).
שים את הבצק בקערה משומנת קלות ולהפוך את המעיל. מכסים בניילון נצמד ומגבת מטבח ומניחים בפינה חמה של המטבח שלכם כדי לעלות. אני אוהב להשתמש שלי (לא מחומם) תנור עם הנורה על. אתה רוצה את הבצק להכפיל בגודל, אשר לוקח רק כשעה.
Punch למטה את הבצק, rewrap עם ניילון ומגבת מטבח, ולתת את הבצק לעלות במשך 30 דקות. זה לא יכפיל הפעם, אבל זה יתנפח.
בינתיים, לעשות את המילוי: בקערה קטנה, לזרוק את התפוחים עם צימוקים, מיץ לימון, דבש, וקינמון.
בואו לשבת במשך 20 דקות, ולאחר מכן לנקז כל נוזל.
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות לחלק לשניים. מחלקים כל מחצית לשלושה חלקים שווים, עבור סך של שישה חלקים.
מרדדים כל חתיכה כדי ליצור גדיל 12 אינץ', ולאחר מכן לטפוח כל גדיל למטה לצורה שטוחה מלבן. כפית קצת תערובת תפוחים במורד מרכז כל מלבן, ואז לקפל את הבצק על המילוי, להתגלגל לתוך חבל 15 אינץ', ולצבוט את הקצוות חזק.
טופס כיכרות הלחם: לשים שלושה של תפוח מלא "חבלים" על כל תבנית אפייה. צמה את החבלים יחד (לקפל את החבל הימני מעל המרכז, ולאחר מכן לקפל את החבל השמאלי מעל המרכז, לחזור). צבטו בתחתית. חזור עם כיכר אחרים. מכסים את הכיכרות עם מגבות מטבח, ולתת לעלות במשך 45 דקות.
מחממים את התנור ל 204° ולהגדיר מתלה למצב האמצעי.
לטאטא את חלמון הביצה עם 1 כף מים ומברשת על צמרות הלחם.
אופים במשך 10 דקות, ואז להפחית את החום ל 177° ואופים עד הקרום הם השחמה ואת הלחם הוא נפוח ואור, 30 דקות יותר.
להעביר את הכיכרות למתלה ולתת מגניב במשך 30 דקות לפני ההגשה.
Reprinted from The Apple Lover ' s Cookbook by Amy Traverso. זכויות יוצרים © 2011 by Amy Traverso; photographs © 2011 by Squire Fox. משמש באישור של המוציא לאור, W. W. Norton & Company, Inc.