חג ביסקוטי
חג ביסקוטי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. לקינוח הזה יש 256 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. מתאים ל-24 ומחירו 61 סנט למנה מנות. מתכון זה מן האוכלרשת יש 60 אוהדים. אם יש לכם מלח, גרידת לימון, קמח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 18%. הציון הזה די גרוע. נסו חג ביסקוטי, חג ביסקוטי, ו חג ביסקוטי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל -350 מעלות פ.מרפדים נייר אפייה גדול וכבד בנייר אפייה.
מקציפים את הקמח ואבקת האפייה בקערה בינונית לתערובת. בעזרת מערבל חשמלי מקציפים בקערה גדולה את הסוכר, החמאה, גרידת הלימון והמלח לתערובת. מקציפים את הביצים 1 בכל פעם.
מוסיפים את תערובת הקמח ומקציפים רק עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה את הפיסטוקים והחמוציות.
יוצרים את הבצק ליומן באורך 13 אינץ 'ורוחב 3 אינץ' על תבנית האפייה המוכנה.
אופים עד להזהבה בהירה, כ-40 דקות. מגניב במשך 30 דקות.
הניחו את היומן על קרש החיתוך. בעזרת סכין משוננת חדה חותכים את היומן באלכסון לפרוסות בעובי 1/2 עד 3/4 אינץ'. מסדרים את הצד החתוך של הביסקוטי כלפי מטה על תבנית האפייה.
אופים את הביסקוטי עד שהם זהובים חיוורים, בערך 20 דקות.
מעבירים את הביסקוטי למתלה ומצננים לחלוטין.
מערבבים את השוקולד בקערה המונחת מעל סיר מים רותחים עד שהשוקולד נמס. טובלים מחצית מהביסקוטי בשוקולד המומס. מנערים בעדינות את עודפי השוקולד.
מניחים את הביסקוטי על תבנית האפייה להתייצבות השוקולד.
מפזרים את גבישי הסוכר. מכניסים למקרר עד שהשוקולד יציב, כ-35 דקות.
ביסקוטי יכול להתבצע קדימה. אחסן אותם בכלי אטום עד 4 ימים, או עטוף אותם בנייר כסף והקפיא בשקיות ניילון הניתנות לאטימה מחדש עד 3 שבועות.