קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

חג ביסקוטי

חג ביסקוטי
חג ביסקוטי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. לקינוח הזה יש 256 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. מתאים ל-24 ומחירו 61 סנט למנה מנות. מתכון זה מן האוכלרשת יש 60 אוהדים. אם יש לכם מלח, גרידת לימון, קמח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 18%. הציון הזה די גרוע. נסו חג ביסקוטי, חג ביסקוטי, ו חג ביסקוטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל -350 מעלות פ.מרפדים נייר אפייה גדול וכבד בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מקציפים את הקמח ואבקת האפייה בקערה בינונית לתערובת. בעזרת מערבל חשמלי מקציפים בקערה גדולה את הסוכר, החמאה, גרידת הלימון והמלח לתערובת. מקציפים את הביצים 1 בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
גרידת לימוןגרידת לימון
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מוסיפים את תערובת הקמח ומקציפים רק עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה את הפיסטוקים והחמוציות.
מרכיבים שתצטרך
חמוציותחמוציות
אגוזי פיסטוקאגוזי פיסטוק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
4
יוצרים את הבצק ליומן באורך 13 אינץ 'ורוחב 3 אינץ' על תבנית האפייה המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים עד להזהבה בהירה, כ-40 דקות. מגניב במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
הניחו את היומן על קרש החיתוך. בעזרת סכין משוננת חדה חותכים את היומן באלכסון לפרוסות בעובי 1/2 עד 3/4 אינץ'. מסדרים את הצד החתוך של הביסקוטי כלפי מטה על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
קרש חיתוךקרש חיתוך
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
אופים את הביסקוטי עד שהם זהובים חיוורים, בערך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מעבירים את הביסקוטי למתלה ומצננים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
9
מערבבים את השוקולד בקערה המונחת מעל סיר מים רותחים עד שהשוקולד נמס. טובלים מחצית מהביסקוטי בשוקולד המומס. מנערים בעדינות את עודפי השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ביסקוטיביסקוטי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
10
מניחים את הביסקוטי על תבנית האפייה להתייצבות השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ביסקוטיביסקוטי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
11
מפזרים את גבישי הסוכר. מכניסים למקרר עד שהשוקולד יציב, כ-35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
סוכרסוכר
12
ביסקוטי יכול להתבצע קדימה. אחסן אותם בכלי אטום עד 4 ימים, או עטוף אותם בנייר כסף והקפיא בשקיות ניילון הניתנות לאטימה מחדש עד 3 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום