חג ההודיה: פירה בטטות ורוטב קרביים
צריך ללא גלוטן ורוטב טבעוני? חג ההודיה: פירה בטטות ורוטב קרביים יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 178 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לך לחנות ותביא פלפל, שאלוט, בטטות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. המתכון הזה מאמא מבשלת יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 70% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: הודו ורמונט צלוי עם רוטב קרביים ונקניקיות ורוטב מרווה, לחג ההודיה, רוטב הודו טחון על פירה בטטות, ו נקניק עוף ורוטב בצל על פירה בטטות.
הוראות
חום 2 כפות שמן במחבת בינונית על אש נמוכה.
הוסף שאלוט למחבת, ומבשל במשך 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מפזרים סוכר; לבשל 20 דקות או עד שאלוט זהוב, ערבוב מדי פעם.
מניחים תפוחי אדמה בסיר בינוני; מכסים במים. מביאים לרתיחה; לבשל 8 דקות או עד רך.
מניחים תפוחי אדמה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד חלקה.
מוסיפים רוזמרין, מלח ופלפל; לנצח עד מעורבב.כף לתוך קערה; למעלה עם שאלוט, טפטוף עם הנותרים 2 כפיות שמן.