חג המולד Lefse
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. . גשו לסופר וקנו חמאה, תפוחי אדמה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 43%. מתכונים דומים: Hardanger נורבגי Lefse לחג המולד, קאפקייקס Stollen חג המולד-קלאסי חג המולד טרנספורמציה, ו עוגיות חג המולד: עוגיות חג מולד נורווגיות, שזיף מתובל גזר לשמר סהרונים וכתום שוקולד.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה ומלח לתוך סיר וממלאים עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה ומבשלים עד תפוחי אדמה ניתן פירסינג בקלות עם מזלג.
מסננים ומעבירים לקערה גדולה. למדוד את החמאה ואת השמנת ואת מחית עד חלקה לחלוטין. מכסים ומקררים בין לילה.
השתמש בידיים שלך כדי לעצב את תערובת תפוחי אדמה לארבעה יומנים אפילו על 6 אינץ ' ארוך.
חותכים כל יומן ל 4 או 5 חתיכות. שימוש רק בקמח מספיק כדי לשמור על הבצק מלהידבק, לרדד כל חלק דק ככל האפשר. הפוך את הבצק לעתים קרובות ולהוסיף יותר קמח לפי הצורך.
הוספת יותר מדי קמח יכול להפוך את lefse קשה כדי להיות זהיר.
מחממים גריל lefse או מחממים על אש בינונית. מבשלים אחד בכל פעם עד lefse הם חום זהוב עם בועות חומות כהות יותר בכל צד, מרפרף פעם אחת. השתמש שטוח lefse טרנר אם יש לך אחד. מחסנית סיים lefse על צלחת או מגש לכסות עם מגבת תה כדי למנוע מהם להתייבש. לאחר lefse הם מגניב לחלוטין, לעטוף פלסטיק כדי לשמור אותו לח.