חוגלה מטוגנת עם כרוב אדום
חוגלה מטוגנת עם כרוב אדום היא ללא גלוטן מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1352 קלוריות, 165 גרם חלבון ו 56 גרם שומן. גשו לסופר וקנו גרגרי ערער, בצלים, פנקטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. מתכונים דומים: כרוב אדום Spiralized Kohlrabi סלט כרוב עם כוסברה ויניגרט, טאקו גינס צלוי צלעות קצרות עם כרוב צלוי של גינס, ו חוגלה עם אורז בר.
הוראות
מחממים את התנור ל 204° (200C). עונת partridges בכל רחבי עם מלח ופלפל. ממיסים את החמאה בתבשיל להביור גדול מעל חום בינוני-גבוה. אחד בכל פעם, להוסיף את partridges ומבשלים, פונה לעתים קרובות, על 10 דקות, עד השחמה.
מוסיף את השמן למחבת וחום.
מוסיף את הפנצ ' טה, בצל ושום. מבשלים מעל חום בינוני במשך כ 4 דקות, או עד בייקון מתחיל חום.
מוסיפים את הכרוב, תפוחים, מיץ תפוחים, חומץ, גרגרי ערער, וגלידת תפוזים ומביאים לרתיחה. כיסוי ומבשלים במשך 10 דקות.
מניחים את partridges בתבשיל לכסות.
מעבירים לתנור במשך 2530 דקות, עד מיצי partridge ברורים, לא ורוד, כאשר הבשר הוא פירסינג עם מזלג.
תן לעמוד, חשוף, במשך 10 דקות לפני ההגשה.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;